Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeter artık oyunu düzeltin !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sadece parayı düşünen bir şirket olan NEXON yeter artık Şu WarRock'u düzelt .......
Oyuncularını düşünmeyen bir şirket batsın arkadaşlar . Gamerfirst de nasılsa öyle istiyoruz WarRock'u . Batsın Bu NEXON Batsın Paraya tapan Şirket çalışanları .
Çuvalla para yatırıyoruz Paramızla rezil oluyoruz .
HİÇ ZEVK YOK .

1)TÜRK server Açın
2)Oyunun atma sorununu çözün
3)Temayı yenileyin KULLANIŞLı bir şey istiyoruz .

4)Şu yazdığım 3 maddeyi kulağınıza küpe edin ..

NALET OLASI NERDEN ALDINIZ OYUNU

YAŞASIN GAMERFİRST!!!!
iyi yazdında bunu nx sonmu yapacak
Dar Alan savaşlarında Odalardan düşme veya oyun tamamen kapanma sık sık olmaya başladı Arsa alan ve Bazı Zombi Bölümlerınde Oyundan Atma Baglantı Kopma sorunu Oluyor.Bağlantıda Hata Oluştu. mesajı veriyor Son Güncellemelerden sonra böyle hatalar oluşmaya başladı. Lütfen bir çözüm bulun artık herkez bu hatalardan şikayetçi.
-OYUN OYNARKEN OYUN DONMASI VE SONRASINDA SUNUCU KOPMASI YAŞANIYOR TS VEYA İNTERNETİM GİTMİYOR KESILME OLMUYOR AMA WARROCKDA OLUYOR SADECE SUNUCU BAĞLANTISI KOPUYOR Bİ ÇÖZÜM BULUN ARTIK BIKTIK 1,5 AYDIR SORUN BULANAMIYOR BU NEDİR TİCKETLERE SAÇMA SAPAN YANITLAR VERİLİYOR ÇÖZÜM VS. YARDIM EDEBİLECEK ADMİNLERİNİZ BİLE YOK. SORUN YARATMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ ÇÖZMEYE DEGİL
bırakın onu 2 ay biçara girmedim hesap kapatıldı diyo hak yapsam gam yemezdim ama nediyelim warrock artık tad vermiyo işin içine ettilerAngry
Referans Adresler