Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bıraktım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle şunu söyleyim gündemde kalmak için bir sayfa oyunu bırakma yazısı yazıpta 2 saat sonra başalayanlardan değilim..Smile

Bu konuyu oyunu bıraktığımı duyurmak için açtım. Aslında 1 hafta kadar önce bırakmıştım. Bu oyunda çok iyi arkadaşlıklar, tecrübeler edindim. Jst, Gp, Ata, Ant, TuF, Los gibi bir çok değerli clan ve insanlarla birlikte oldum. 1 kez daha bırakmıştım fakat kişisel problemlerimden dolayı idi. Fakat şuan kendi isteğim ile bırakıyorum. Bu oyun bana birçok şey getirdiği gibi benden birçok şey götürdü. Nihayet çok geç olmadan farkına vardım. Bir nedeni de artık eskisi kadar zevk alamıyorum oyundan. Deşarj olmak için girdiğimde sinirlenerek çıkıyorum..

Kısacası oyunu bıraktım fakat forumda sizlerlerleyim..

Bu arada WarRock hesabımı da satıyorum, bakmak için tıklayabilrsiniz.

Sizlere başarılar dilerim oyunda.
Umutcum hayatında başarılar inş. senin için eniyisi budur Smile
aynen abi eski version dha iiydi yha söleyek admine düzeltsin eski version Ss.gif
(03-14-2010 04:03 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Umutcum hayatında başarılar inş. senin için eniyisi budur Smile

Keslinkle budur da forumdayım yani, hayatında başarılar felan..Smile
(03-14-2010 04:04 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]
(03-14-2010 04:03 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Umutcum hayatında başarılar inş. senin için eniyisi budur Smile

Keslinkle budur da forumdayım yani, hayatında başarılar felan..Smile

Aynen kardeşm hayatında başalarım diLerim sen en iisi Knighta başLaBig Grin
bırakmana üzüldüm forumda olman sevındırdı
Gerçek hayatta başarılar
Hayatında başarılar dilerim Umut.

Oyunu bıraktında, bizleri unutma. Unutma biz hep burdayız. =)

SametKARA

Bırakmakla En İyisini Yaptın Umut'cum.Hayatına Bak Bencede.
Bu oyun oyunluktan çıktı artık, oynanmaz hâl aldı Smile Doğru bir şey yaptın, en güzel budur Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler