Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ben Bu Arkadaşı Arıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sahura yakın bir vakitte oyun oynarken durduk yere anama, bacıma söven bu haysiyetsiz arkadaş kimdir necidir, bilen eden varsa ismi soyismi, adresini söylesin. Birde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Böyle ss'le suç duyurusunda bulunulabilir mi? Bu kişinin ismi ''Infantry''. Tanımıyorum ama tanımak istiyorum kimmiş kaç yaşındaymış bu arkadaş, yardımcı olursanız sevinirim.

[Resim: screenshot_015.jpg]
[Resim: screenshot_017.jpg]
[Resim: screenshot_018.jpg]
[Resim: screenshot_020.jpg]
[Resim: screenshot_021.jpg]
[Resim: screenshot_023.jpg]
bu sslerini warrock web sitesinden ticket olarak at bu saygısızlık sonucunda hesabı kapatılıcaktır emin ol .
http://www.wa-sta.net/?details=30679-Infantry

Oyuncunun hesabı kapatılmıştır
(07-17-2014 07:08 PM)Militan Bey Yazılan: [ -> ]http://www.wa-sta.net/?details=30679-Infantry

Oyuncunun hesabı kapatılmıştır

Sana küfür ettiğimden banlanmadı emin ol boş yere konuşma.Maşallah korkudan buraya konu açmışsın oysaki sana o kadar adres ver demiştim.Erkeklik yerlerde..
10 - 15 Yaş grubu arasındaki insanların arasında geçen küfürleşmeler bunlar , daha zihnen ve bedenen olgunlaşmamış kişilerin tabii ki oyunda böyle saçma sapan hakaretler , küfürler saydırmasını garipsemiyorum artık , çünkü sanal alem öyle bir hal almış ki oyun için aileye küfür edenleri her tarafta görüyorum yani sizinde bunlara artık göz yummanız , çocuktur deyip geçmeniz gerekir şu saatten sonra.
(07-21-2014 07:40 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]10 - 15 Yaş grubu arasındaki insanların arasında geçen küfürleşmeler bunlar , daha zihnen ve bedenen olgunlaşmamış kişilerin tabii ki oyunda böyle saçma sapan hakaretler , küfürler saydırmasını garipsemiyorum artık , çünkü sanal alem öyle bir hal almış ki oyun için aileye küfür edenleri her tarafta görüyorum yani sizinde bunlara artık göz yummanız , çocuktur deyip geçmeniz gerekir şu saatten sonra.

Bu velet kendi küfür sslerini göstermemiş doğal olarak.23 yaşındayım dedim,adresimi istedi verdim.Sonra sözde o da adres verecekti veremedi.Birde şuraya utanmadan konu açıyor.Olayı bilmeden 10-15 yaş konuşma zihniyetine girmeye gerek yok..Bu ssler tüm olayı anlatmıyor.Anlayacağın senin gibi olayı bilmeden konuşanlara "Çocuktur Boşver" demek gerekiyor.
Referans Adresler