bu sslerini warrock web sitesinden ticket olarak at bu saygısızlık sonucunda hesabı kapatılıcaktır emin ol .
(07-17-2014 07:08 PM)Militan Bey Yazılan: [ -> ]http://www.wa-sta.net/?details=30679-Infantry
Oyuncunun hesabı kapatılmıştır
Sana küfür ettiğimden banlanmadı emin ol boş yere konuşma.Maşallah korkudan buraya konu açmışsın oysaki sana o kadar adres ver demiştim.Erkeklik yerlerde..
10 - 15 Yaş grubu arasındaki insanların arasında geçen küfürleşmeler bunlar , daha zihnen ve bedenen olgunlaşmamış kişilerin tabii ki oyunda böyle saçma sapan hakaretler , küfürler saydırmasını garipsemiyorum artık , çünkü sanal alem öyle bir hal almış ki oyun için aileye küfür edenleri her tarafta görüyorum yani sizinde bunlara artık göz yummanız , çocuktur deyip geçmeniz gerekir şu saatten sonra.
(07-21-2014 07:40 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]10 - 15 Yaş grubu arasındaki insanların arasında geçen küfürleşmeler bunlar , daha zihnen ve bedenen olgunlaşmamış kişilerin tabii ki oyunda böyle saçma sapan hakaretler , küfürler saydırmasını garipsemiyorum artık , çünkü sanal alem öyle bir hal almış ki oyun için aileye küfür edenleri her tarafta görüyorum yani sizinde bunlara artık göz yummanız , çocuktur deyip geçmeniz gerekir şu saatten sonra.
Bu velet kendi küfür sslerini göstermemiş doğal olarak.23 yaşındayım dedim,adresimi istedi verdim.Sonra sözde o da adres verecekti veremedi.Birde şuraya utanmadan konu açıyor.Olayı bilmeden 10-15 yaş konuşma zihniyetine girmeye gerek yok..Bu ssler tüm olayı anlatmıyor.Anlayacağın senin gibi olayı bilmeden konuşanlara "Çocuktur Boşver" demek gerekiyor.