Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charımı sattığımı nasıl ispatlarım?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar merhaba. Fazla uzatmadan direk konuya gireceğim. Ben facebookta konuşup anlaştığım birine charımı sattım o bana parayı gönderdi ve ben de charımın bilgilerini ona yolladım. Sanırım beni şikayet etmiş ve az önce bankadan telefon geldi istanbul bilişim suçları savcılığı bankadan hesabım ve gelen para hakkında bilgi istemiş. Benim yaptığım bir yanlış yok ben charımı ona gönderdim herhangi bir dolandırıcılık veya kandırma falan yok. Ancak olası herhangi bir davada benim charımı teslim ettiğimi ispat etmem gerekebilir. Bunu ispatlamanın bir yolu var mıdır? Bu işten anlayan arkadaşlar mümkünse yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
oyuna girmişse farklı ipden giriş yapıldığı gözükür.Konuşmalar duruyosa silme onlar yardımcı olabilir.
(06-27-2014 09:57 PM)Akif E. Yazılan: [ -> ]oyuna girmişse farklı ipden giriş yapıldığı gözükür.Konuşmalar duruyosa silme onlar yardımcı olabilir.
Konuşmaları maalesef sildim ancak farklı ip olayı benim için iyi olabilir, ilginize teşekkür ederim.
Yemin et.
Referans Adresler