Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Soma Maden Faciası: Başımız Sağolsun!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 6Rak3N.jpg]

Yüce Türk Milletine ve tüm insanlığa katkı sağlamak için, yerin 420 metre altına inerek alınteriyle mücadele ederken hayata veda eden "cesur yürekli" insanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

Fosil yakıtlar içerisinde yer alan taş kömürü ve türevleri; En başta maden işletmecilerinin ihmalkarlığı, eğitim ve denetim sisteminin "rüşvet-torpil ve ciddiyetsizce değerlendirilmesi", fizibilite aşamasındaki aç gözlülük, rezerv belirleme esnasında mühendislik kusurlarının önemsizleştirilmesi, galeri açma esnasında fay kırıklarının tespit edilmemesi, üretim bandı ve kalifiye istihdamın sağlanması esnasında amatörce yaklaşımlar, üretim periyodunun sağlanması ve galeri dışına çıkarılması esnasında yetersiz güvenlik önlemleri, iş ve işçi güvenliğinin hiçe sayılması, ürün işleme ve kullanıma sunma aşamaları, nakliyat ve son kullanıcıya teslim aşamaları, son kullanıcılardan ve yeryüzünün rüzgar sisteminden kaynaklanan sorunların getirdiği riskler düşünüldüğünde, taş kömürü ve türevlerine bağımlı kalmanın her aşamada insan kaybına neden olduğu görülecektir.

Ne zamandan beri İslam'ın tevekkül anlayışı "ihmalkarlığı ve ciddiyetsizliği" takdir-i ilahi olarak nitelendirmektedir?Ciddiyetsiz ve sorumsuz zihniyetler, kendi ihmalkarlıklarını ve basiretsizliklerini örtbas etmek için masum 302 madencimizin canı üzerinden "Takdir-i İlahi" yaklaşımı sergilemektedirler.

Cehaletle savaşmayı gaye edinen değerli Türk Gençlerine sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Düşünün artık başımızda ki bunu söylüyorsa aslında söylenecek pekte birşey kalmamış.
ölü sayısı 301 mi 371 mi 500 mü hala saklanıyor, ağızlardan kaçıyor. Hepimizin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin, ailelerine de sabır versin. Her zaman en başında yapılması gerekenler için illa ki kayıp verilmeyi, zarar görmeyi bekliyorlar.
Referans Adresler