Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 10 Ocak Event
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaş 10 Ocak Pazar günü bir dizi event yapacağız WTR ekibi olarak.

Katılıma göre turnuvanın yapılma şekli vede düzeni değişecek ama FFA Tabanlı olacak. Son Katılım Tarihi 10 Ocak Saat 17:00 dır.

Ödüller katılıma göre ayarlanacak ama en az 2 tane olacak =) Parayı kıyacağız Tongue

Her oyuncu 1 account ile katılabilir.

Katılmak için en az 10 mesajınız olmalıdır.

Turnuva Saat. 10 Ocak akşamı Saat 20:00 gibi olacaktır vede en kötü 21:30'a kadar devam edecektir. Katılım çok fazla olursa o zaman turnuvanın devamını sonraki haftayada sarkıtabiliriz.

Bu arada Sitedeki Adminler vede Yardımcı Adminler turnuvaya katılamaz. Onlar sadece Turnuvada Yönetici olabilirler.

Katılmak için konu başlığı altına adınızı soyadınızı clanınızı vede oyun nickinizi yazınız.
Salih Kunt ATA ataqolic
adam gibi charım yok hep başkaların charındayım Sad kısmet olursa alıcam turgay başkasının charınla kayıt yaptırsam olurmu ?
yani hangi accountla kayıt yaparsan onunla oynamalısın.
Gürkan Çifci ATA qurqann
Volkan Kinik

Clanım yok.

Nickname: w3stlife
Sen yoksan varım Tongue Şaka bir yana sizin de katılmanızı isterim ki daha fazla rekabet artar.
M.Ufuk KALE,-,TRDarkinq
katilmak isterdim ama tr nin serverine giremiyorum
Akın Çetin

Şuanlık clanım yok Olunca Güncelleyeceğim

Nick:turklotus
(01-08-2010 07:14 PM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Sen yoksan varım Tongue Şaka bir yana sizin de katılmanızı isterim ki daha fazla rekabet artar.
M.Ufuk KALE,TR,TRDarkinq

ben yönetici olarak buluncam odalarda =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler