gencler oyunu tam 2.5 sene bırakmıştım bırakırken oyunun iyilerindendim geçen cumartesi tekrardan başlıyalım dedik ama oyun bana 3 gun pre bazı silahlar verdi ama oyunda bişi sezdim oyundaki bazı silahlar acaip kotuleşmiş bunlar:
dual scor (özellikle çok kotu oldurulmuş)
g36
daha simdilik bu kadar biliyorum sizcede düşürülmüşmü yoksa banamı öyle geliyor yoksa başka silahlardamı böyle acil yorumlarınızı bekliyorum
hepsi öyle özellikle tmp su tabancası gibi

Silahların damagesi düşürüldü.Birde artık oyuna para yatıranlar karakterine kask ve benzeri savunma amaçları eşyalar alıyorlar.Onun için silahlar çok zor öldürüyor.Sen hele birde aw yi gör.Önceden ayağa tek atan silah şimdi kafaya tek atmıyor.
Scorpionlar beter xm8 e bi damage vermişler 2-3 mermi yersen ölüyorsun
bende oyunu çok önce sanırsam 2007 ortası yada 2008 de başladım bıraktım tekrar başladım şimdi bırakmıştım (zaten foruma katılım tarihinden belli oluyor ). Şimdi başlasam mı bilemiyorum. Gerçi sınırsız silah ve şirketlerin el değiştirmesi oyunu bıraktırmıştı . Şimdi store bakarsam para hırsı var gibi . Başlasam mı başlamasam mı wall hack , power level , opk , doğduğun gibi bombalanmalar nasıl , 0 dan başlayan hiç para çekmeden bir şey yapabilir mi ? Yani paranın hüküm sürdüğü bir oyun mu oldu artık ?
bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim oyuna başlamamda katkı sağlayacak
(05-04-2014 06:42 PM)tarayan Yazılan: [ -> ]bende oyunu çok önce sanırsam 2007 ortası yada 2008 de başladım bıraktım tekrar başladım şimdi bırakmıştım (zaten foruma katılım tarihinden belli oluyor ). Şimdi başlasam mı bilemiyorum. Gerçi sınırsız silah ve şirketlerin el değiştirmesi oyunu bıraktırmıştı . Şimdi store bakarsam para hırsı var gibi . Başlasam mı başlamasam mı wall hack , power level , opk , doğduğun gibi bombalanmalar nasıl , 0 dan başlayan hiç para çekmeden bir şey yapabilir mi ? Yani paranın hüküm sürdüğü bir oyun mu oldu artık ?
bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim oyuna başlamamda katkı sağlayacak
Opk hack neredeyse %0 a indi diyebilirim.Hiç para yatırmadan da iyi oynayabilirsin fakat beden savunması yok kafa savunması felan var.Misal para yatıran kişi kafaya 3 mermide ölür sen 2 mermide.Sana kalmış ama bakmanı öneririm.Beğenmezsen silersin.