Yeni bir tane krampon almam gerekiyor. Profesyonel oynamıyorum sadece zevk için maçlarımız oluyor haftada 1-2 defa. Araştırırken bir tane buldum, şekli şemali hoşuma gitti yalnız siteyi ilk defa duydum bu yüzden ayakkabının kalitesi konusunda tereddütteyim. Site barcamoda.
Ayakkabı bu. Mercurial marka olduğundan bu kadar ucuz olması tereddüde düşürdü beni. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.
Benim tavsiyem mağazasına gidip alman yönünde

Niğde'de oturuyorum bayiler fiyatı yüksekten açıyor bütçede kısıtlı o yüzden internet üzerinden almayı düşünmüştüm. Bildiğiniz hem satış hem kalite konusunda güvenilir siteler varsa bakabilirim.

Kardeşim internetten epey bi alışveriş yapmışlığım var ve hala yapıyorum.Böyle sitelerin arayüzleri bile aynı oluyor.Ve epey araştırdım hepsi çakma.Inanmıyorsan adama mesaj at bakalım cevap verecek mi ?

Buna benzer çok site buldum adamlara 200 mesaj attım orjinal mi değil mi diye ? Adam beni engellemiş

Yani çakma.Kullanıcı yorumlarınıda gördüm.Bütün kullanıcılar " aldım ama çakma çıktı telefonlarıda açmıyorlar " diye de yazmışlar.Sakın alma uzak dur.Pişman olursun.Eğer 70-80 liralık birşey bulmak istiyorsan benim gibi hergün sitelerin kampanyalarını takip edeceksin.Limango , morhipo , markafoni , trendyol , 1v1y , n11 bu sitelerde bulabilirsin dostum.Iyi günler.
Alacaksan nike ctr360 öneririm tam bir ortasaha ayakkabısı bence top ayağa yapışıyor şöyle örnek vereyim önceden havadan gelen top ayağımdan bayağı açılıyordu kontrol etmek için.Ayakkabıdan sonra top ayağa yapışıyor resmen tam önüne düşürüyorsun bu da bi avantaj aslında hızlı olman konusunda.Ama en iyisi deniyerek test etmen ayağına oturduysa rahatsa ayakkabı bi yere kadar etki ediyor asıl iş bileklerde bitiyor.