Bende newbalance alıcağım zaman internete baktım ama sonra bir sorun çıkar felan diye gıtım boynerden aldım bnce git kendin al bu tarz ürünleri
Tum istanbulu aradim bu modelin bu rengini hic bi yerde bulamadim
(03-08-2014 01:23 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Tum istanbulu aradim bu modelin bu rengini hic bi yerde bulamadim
ilginç ankarada buldum bunu aynısı bunu alıcaktım ama newbalance daha çok beğendim illaki vardır istanbulda mağazalara söle getirirler ama
(03-08-2014 02:01 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ] (03-08-2014 01:23 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Tum istanbulu aradim bu modelin bu rengini hic bi yerde bulamadim
ilginç ankarada buldum bunu aynısı bunu alıcaktım ama newbalance daha çok beğendim illaki vardır istanbulda mağazalara söle getirirler ama
Hangi mağazaydı o Foot Locker,intersport,nike,Super Step bakmadıgım mağaza kalmadı benim
ben Boyner ve Ykm sporta gördüm bende zamanında bir basketbol aykkabası istiyordum modeli ve ayak numramı söledim 1 hafta içinde antalyadan getirip aradılar beni gitti aldım
ayrıntısına fazla girmeden n11.com dan alışveriş yapmaman gerektiğini söylüyorum,trendyol gittigidiyor morhipo ve markafoni den alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı görmedim
Ben ayakkabı delisi bi insanım barçın spor , korayspor , yalı spor , dalkılıç spor , ayakkabı merkezi bunlar güzel sağlam yerler ilk 3 yazdığım en çok kullandıklarım ben hep internetten alır giyerim çoğu şeyimi bu siteler sorunsuz ilgili siteler. Aklınızda bulunsun kesinlikle limangodan uzak durun