Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Premium Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sa
Ben gold premium aldım siteden 5500 nakite oyuna girdim out box'tan aktif ettim.Oyundan 2-3 kere çıktım geri girdim premium gelmemiş bu 2. kez oluyor attığım ticketlere cevap gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Modemi kapat aç.Öyle dene.Ticket konusunda haklısın.Benim ticketime de 1 haftadır cevap vermiyorlar.
Merhaba aldığınız premium 5500 cash ise yanlışlıkla premium package 1/2 paketlerinden birini almışsınızdır bu paketlere detaylı baktığınız zaman bir çok premium eşya içerdiğini fakat Gold Premium içermediğini göreceksiniz. Sadece premium 10.000 Nx Cashtir Premium+ satın aldığınız paketler ise 13-14 bin nx cashtir siz içinde gold premium bulunmayan fakat ismi premium paket olan paketi almışsınız. Lütfen alışveriş yaparken daha dikkatli olunuz. Ayrıca forum yetkililerinden ricam War Rock premium nasıl alınır konularını güncel tutmaları , daha önce sitede sade premiumu bulamayıp paketli premium almak zorunda kalan bir çok kişiyle karşılaşıp doğrusunu göstermeye çalıştım iyi forumlar.
Referans Adresler