Güzel filmdi. İlk defa gece otobüs yolculuğundayken izlemiştim.
Filmin ismini ilk duyunca arabalarla ilgili kesin hız yapıyorlar ondan isim limit yok diye deyip filme negatif bakıyordum ama izlemeye değer film epey heyecanlı.Filmde ki NZT ilacıdanın gerçekte adı LSD dir.Bir zamanlar Amerika ' da yasal olarak satılmış fakat gözleriniz açıkken insanlara halüsinasyon gösterip şuurunu anlık değiştirdiği için yasaklanmıştır.Hala kaçak olarak satılıyor.Bu ilaç insana anlık süper zeka gibi yaptığı için zamanın çoğu sanatçıları bu ilaçla sanatlarını icra ettirmişlerdir.Ve hatta pychedelic rock müzik türü de buradan çıkmıştır.
Filler üstünde yapılan denemelerde filin kilosuyla yapılan hesaplama sonucu file verilmiştir saldırganlık yapar mı testinde kullanılmış ve fil kendi etrafında bir saat döndükten sonra ölmüştür.
Bana kalırsa albert hoffman'a bir teşekkür borçludur insan

Bu arada satın aldım demişin ama internette satılan ürünler sadece vitamindir dış ambalajı ve etkilemek için yazılan yazılar aldatmacadır içerikleri normal vitamindir.
(02-21-2014 03:04 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Filler üstünde yapılan denemelerde filin kilosuyla yapılan hesaplama sonucu file verilmiştir saldırganlık yapar mı testinde kullanılmış ve fil kendi etrafında bir saat döndükten sonra ölmüştür.
Bana kalırsa albert hoffman'a bir teşekkür borçludur insan 
Bu arada satın aldım demişin ama internette satılan ürünler sadece vitamindir dış ambalajı ve etkilemek için yazılan yazılar aldatmacadır içerikleri normal vitamindir.
sakin ol şampiyon burda gırgır yapıyoruz