Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TTnet Fiber İnternet Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bölgemde fiber internet hizmeti yok ve altyapısı yok TTneti arasam Fiber internetin ne zaman gelecegini sorsam bişe çıkarmı ? Sizin durumlarınız nedir Fiber altyapısı ve fibernet varmı Oturdugunuz yerde ? fiber olsa 100 Mbits Alacam ama yok ne yapmam lazım Sad FiberNet Çok lazım gerçekten 8 mbit yetmiyor m045.gif
Bizimde bölgemiz itibari ile fiber internetimiz yok.Aynı durumdan muzdaribiz.Şu sözleşme bittiği taktirde ttnetin 16 mbitlik 100 gb adil kota sınırı olan bi servisi var ve fiyatı bildiğim kadarıyla 60-70 arası.Ona geçmeyi planlıyoruz.
Bizim bölgede de fiber net olmadığından süper online dsl 16mbps 75gb akk paketine üye oldum.Sanırım fiber internet kullanabilmemiz için illaki en az 20 daireli apartman ve site tarzı yerlerde oturmak gerekiyor.Haricinde apartmanlara maliyeti yüksek olduğundan kurulum yapılmıyor.Türkiye'nin dört bir yanına ışık hızı internet diye slogan atıyorlar ama iş icraata gelince bir ton bahane.İşin kısası ttnet adsl den daha çok süperonline dsl tavsiye eden arkadaşlarım oldu her ne kadar ttnet in alt yapısını kullansalar bile daha iyi olduğunu söylüyorlar bakalım göreceğiz Smilebeyfendi
(02-13-2014 12:06 AM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]Bizim bölgede de fiber net olmadığından süper online dsl 16mbps 75gb akk paketine üye oldum.Sanırım fiber internet kullanabilmemiz için illaki en az 20 daireli apartman ve site tarzı yerlerde oturmak gerekiyor.Haricinde apartmanlara maliyeti yüksek olduğundan kurulum yapılmıyor.Türkiye'nin dört bir yanına ışık hızı internet diye slogan atıyorlar ama iş icraata gelince bir ton bahane.İşin kısası ttnet adsl den daha çok süperonline dsl tavsiye eden arkadaşlarım oldu her ne kadar ttnet in alt yapısını kullansalar bile daha iyi olduğunu söylüyorlar bakalım göreceğiz Smilebeyfendi

Ben ttnet yazmışım ama benim dediğimde buydu.
Fiber internet ben Uydunet kullanıyorum gayette memnunun apartmanda oturuyorsan yönetime bildir onlar sana apartmana hem televizyon hemde internet çeksinler 20 mb. 50 adil kota + full televizyon paketi 50 liraya aldım gayet güzel tavsiye ederim Smile
(02-13-2014 12:06 AM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]Bizim bölgede de fiber net olmadığından süper online dsl 16mbps 75gb akk paketine üye oldum.Sanırım fiber internet kullanabilmemiz için illaki en az 20 daireli apartman ve site tarzı yerlerde oturmak gerekiyor.Haricinde apartmanlara maliyeti yüksek olduğundan kurulum yapılmıyor.Türkiye'nin dört bir yanına ışık hızı internet diye slogan atıyorlar ama iş icraata gelince bir ton bahane.İşin kısası ttnet adsl den daha çok süperonline dsl tavsiye eden arkadaşlarım oldu her ne kadar ttnet in alt yapısını kullansalar bile daha iyi olduğunu söylüyorlar bakalım göreceğiz Smilebeyfendi

Aslında TTNet altyapısı kullanmıyorlar. TTNet dahil pek çoğu (Superonline, Smile, Biri vb.) Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Bir tek kapına kadar fiber gelmişse bina içi tesisatını kendileri çekiyorlar sanırım. Tabii bu örneklerime Uydunet vb. şeyler dahil değil. Bildiğim kadarıyla onlar kendi KabloTV altyapılarını kullanıyor internet için de. Bizim de caddeden geçiyor fiber lakin ara sokaklara girmedi daha ve en az 5 yıl da gireceğini sanmıyorum. Çünkü oturduğumuz bölge müstakil evlerle dolu ve en yükseği 3 katlı ve her binada tek aile oturuyor. Kolay kolay buralara gireceklerini sanmıyorum Sad
Referans Adresler