Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kayıt olmak için gençsiniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben nexon avrupaya warrock için kayıt yapmaya çalışıyorum ama gel gelelim doldurulması gerekilen alanların hepsinde kabul edilebilir işareti varken doğum tarihine gelindiğinde 93 doğumlu olmama rağmen kayıt olmak için çok gençsiniz diyor denedim hangi yaşı kabul ediyo diye en son 84 doğumluları kabul ediyo bu oyuna 30 yaşındakilermi kayıt olabiliyo illa yanlış doğum tarihimi verelim yoksa bunun bi çözümü varmıdır?
Farklı tarayıcılardan dene.Olmadı yalnış ver birşey olmaz ben 1956 yazdım ama biryere kayıt ettim.Sıkıntı olmaz.
Genelde bu tarz oyunlar 13+ yaş diye sınırlandırılıyor.
(02-09-2014 02:46 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Farklı tarayıcılardan dene
Arkadaşlar Ben Warrocka Giriyorum ID Ve Şifremi Yazdıktan Sonra Veri Bilgileri Yanlış Girilmiş Diyor Ve Ardından İngilizce Bir Şey Yazıyor Nexona Bağlıyor Hemen Ne Yapmam Gerekir Acil Yardım Angry Angry Angry
(04-13-2014 03:48 PM)TheLuxas Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Ben Warrocka Giriyorum ID Ve Şifremi Yazdıktan Sonra Veri Bilgileri Yanlış Girilmiş Diyor Ve Ardından İngilizce Bir Şey Yazıyor Nexona Bağlıyor Hemen Ne Yapmam Gerekir Acil Yardım Angry Angry Angry

Caps look a iyi bak. Yanlış giriyorsundur.Eğer bilgilerinden emin değilsen hatırlatmak için ticket at
Referans Adresler