Beyler konu basit burnumda baya büyük bir sivilce çıktı ama ucu gözükmüyor bunu patlatmalıyım ama nasıl yapabilirim zarar vermeden önerisi olan varsa bekliyorum
İyi forumlar

Patlatırsan başka çıkma şansı var.Eğer varsa baticon dök ve o bölgeyi temiz tut.Her gün kolonya ile de sterilize et yakında kurur.
sabun ile yıka ve yaglı yiyeceklerden uzak dur yıkadıktan sonra az diş macunu sürebilirsin bendede olmuştu kocaman çıktı minicik burnum iki tane olmuştu sıkmamıştım ama sonra sıktım içinden yağ bezesi çıktı ve sonra iyileşmişti bakım ürünü olarak neutrogena 4 saatte sivilce kızaklığını şişliğini alan jel kullanabilirsin yada dermokil akne maskesi.
Hiçbir şey yapma, sadece bekle, bedenin onun üstesinden gelecektir

Bactropan krem sür 1 günde kurur sivilcen
Beyler patlattım içinden hiçbişey çıkmadı sadece az bişey kan çıktı birazda yağ bezesi gibi bişey ama hala az bişey şişikne olcak bunun sonu

Artık oluduğu kadar olmadığı kader kardeş
