01-25-2014, 02:37 PM
Nokia Lumia 720 kullanıcısıyım. Gerek güncellemeleri, gerek mağazasındaki geniş kapsam beni cezbetti. Lumia 720 enfes bir telefon. İş hayatımda, özel hayatımda her isteğimi yerine getiriyor. Tek eksik olan şey; bildirim merkezi. Telefonun interneti hiçin Google veya Mozilla'dan herhangi bir tarayıcı gelmedi. Fakat Internet Explorer gayet hızlı, her işinizi görüyor bu telefonda. Onun dışında, kamerası enfes. Kamera'da Carl Zeiss lensleri kullanıyor Nokia. Bilen bilir 40 sene dayanıklılığı bile gözlenmiştir Carl Zeiss merceklerinin.
Instagram, Vine, Badoo gibi olmazsa olmaz uygulamalar her geçen gün güncellenerek mağazaya giriyor. Foursquare iğrenç Windows Phone 8'de. Ona acil bir güncelleştirme gerek.
Ayrıca, 2 ay içerisinde Lumia'mı arkadaşıma satıp 1020 alacağım. Windows Phone gerçekten enfes bir işletim sistemi ve Lumia gerçekten harika bir telefon. Hepinize öneririm. Android kullanan adamlar anlayamaz.
*Nokia 920'de Nokia Pro Cam yükleyerek daha güzel ve daha kapsamlı fotoğraf alabileceğini biliyor muydun? Lumia Black Güncellemeni de hemen yap. Lumia Black güncelleştirmeleri ile tüm kamera algoritmaları değişiyor.
Saygılar.
Instagram, Vine, Badoo gibi olmazsa olmaz uygulamalar her geçen gün güncellenerek mağazaya giriyor. Foursquare iğrenç Windows Phone 8'de. Ona acil bir güncelleştirme gerek.
Ayrıca, 2 ay içerisinde Lumia'mı arkadaşıma satıp 1020 alacağım. Windows Phone gerçekten enfes bir işletim sistemi ve Lumia gerçekten harika bir telefon. Hepinize öneririm. Android kullanan adamlar anlayamaz.
*Nokia 920'de Nokia Pro Cam yükleyerek daha güzel ve daha kapsamlı fotoğraf alabileceğini biliyor muydun? Lumia Black Güncellemeni de hemen yap. Lumia Black güncelleştirmeleri ile tüm kamera algoritmaları değişiyor.
Saygılar.
Nokia ve Windows birleşerek piyasayı alt üst edeceklerdir ama androidlerinde pişman olacağını zannetmiyorum saygılar