arkadaşlar oyuna 1 haftadır gıremıyorum önceden starta basıyodum ama gırmıyodu hıc bi hata vermıyodu sonra ame startın altındaki check files butonuna bastım artık ame startta gelmıyor 3 kere silip yükledim sorun düzelmiyor versiyon.gfg felan ordaki sayıları değiştirdim ozamanda zip hatası felan verdi şuan game start gelmıyor koyu renkte yani ne yapmam gerek ? lütfen yardım
antivirüs programin varsa devre dışı birak , işletim sistemin nedir ?
![[Resim: photo.php?fbid=10202381128281111&...mp;theater]](https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202381128281111&set=a.3822228565790.148312.1580000421&type=1&theater)
[/img]
internet hızını düşürtüm biraz ondan kaynaklanabilir m i peki?
yüklediğin fotoyu göremiyorum , sanmıyorum internet hızından olsa idi wrupdater de geç açılırdı
antivirüsü kapadım programı tamamen kaldırıp yukeldım yıne olmadı işletimci olsa daha oncede olurdu sanırım daha önce oynuyordum check files tusuna bastıktan sonra start hıc gelmedı onla alakalı olabılır mı
oyunu yeniden indir ve yükle birde bunu dene
aynı sorun bendede war arkadaşlar yardım pls cilent yüklüyor kuruyor ama oyun pach yüklesin diye lacher tıklayınca resmi site giriyor direk oyunu hiç açmıyor bunu için yardım lütfen
virüs programları kapalı gereken herşeyi yaptım tekrar yükledim defalarca ama hep site giriyor stard hiç gelmiyor
oyunun yüklü dizine git bakalım , ordan wrlaunchere giriin
beyler bu gamefirst in sistemi gibi değil siteye giriceksiniz sonrada hesabınıza girip start tuşu var orda ona basıcaksınız launcher gelir girersiniz oyuna ama setuptan girmek istiyosanız ana dosyaya gidin WRlauncher diye bi dosya var onun kısayolunu oluşturun sonrada masa üstüne atın öyle sorun çözülür
zaten launcherden gırıyorum hep warrock dan gırmıyorum hıc daha doğrusu oyle bi giriş yok hep launcherden gırıyorum