Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki son durum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba genşler,
Oyunun son durumu nedir ?
Diğer warrock forumundaki kullanıcıların dediğine göre en son gelen patch den sonra oyun kasıyormuş
son patch 'de biraz lag oldu da gece bi bakıma alırlar düzelir diye düşünüyorum.
Değişen bir şey oldu mu? Eskisi gibi yine adamı öldürdükten sonra ölme muhabbeti var mı Big Grin
Ya geçen bende girdim oyun daha berbat hâl almış.
2010'da biraktim.
sitesinden indireyim dedim. Nexon installer indi. çalıştırdım, 1-2 bişi yüklendi sonra kesti yüklemeyi Big Grin
(12-19-2013 02:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]sitesinden indireyim dedim. Nexon installer indi. çalıştırdım, 1-2 bişi yüklendi sonra kesti yüklemeyi Big Grin

sayın balık warrocka mı dönüyor ?
Bi gireyim dedim ama indiremedim be Big Grin
lndiriyorum oyunu.
Yalnız oyundayken sora mızmızlanmalar olmasın hani Big Grin Başka ülkeden bağlanıyorum neticesinde =)
Buraya yazam bunuda sonra bakarsın oyunda laf yapan görür falan akıllanır Big Grin
(12-20-2013 04:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bi gireyim dedim ama indiremedim be Big Grin
lndiriyorum oyunu.
Yalnız oyundayken sora mızmızlanmalar olmasın hani Big Grin Başka ülkeden bağlanıyorum neticesinde =)
Buraya yazam bunuda sonra bakarsın oyunda laf yapan görür falan akıllanır Big Grin

Anca başka ülkenin lagını kullanıp adam vurursun zaten, minik balık seni.
Çok konuşcağına gel sen de oyuna iki el atalım
bi ton item verdi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler