Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ödevime yardımcı olur musunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar.Buna benzer bi konu daha açmıştım.Bazı filmleri değerlendirir misiniz diye.2-3 cevap gelmişti sağolsunlar o yorumları ödeve eklemiştim bende.Şimdi gene aynı ödev var ve sürem çok az.Gene sizlerden yardım istiyorum.Şu filmleri izleyenler varsa onlardan değerlendirme alabilir miyim ?

ZEİTGEİST ile Micheal
Moore adlı Amerikalı
belgeselcinin (KAPİTALİSM:
LOVE STORY)belgeslleri ile bir iletişimcinin mutlaka izlemesi gereken aşağıdaki filmlerden10 tanesini seçip izleyecek ve
değerlendirmesini
yapacaksınız. 10 adetten sonra izleyip değelendireceğiniz her
film için ekstra puan alacaksınız :
1- ED TV
2- İyi geceler İyi Şanslar,
3- NETWORK
4-Tanrı Kent
5- Skandalın Adı Larry Flynt
6- Ateş Altında (under fire)
7 -Changeling
8-Kanalİzasyon
9- Şebeke
10- La dolce vita
11- Üç idiot (hint filmi)
12- Zodiac
13- TUTKU GÜNLÜKLERİ(THE RUM DİARY
14- J. EDGAR
15- The year of living dangerously
16 Salvador
17- Sessiz Ölüm ,
18- “5 No’lu Cezaevi”,
19- Modern zamanlar
(Charlie Chaplin)
20-“Press

Herhangi birini izlediyseniz filmi değerlendiriniz.

Not : Özet değil değerlendirme.
3 ldiot mühendisler üzerine kurulmuş 3 saatlik bir film Big Grin Bazen böle durduk yere şarkı söylemeli sahneler çıkıyor. Pakistanlı 2 arkadaşımla izlemiştim filmi.
Kanalizasyon saf bir cam temizleyicisinin her gün temizlik sırasında Kanal müdürünün camından televizyon izlemesi ve o televizyonda oynayan programın o gün içerisinde yüksek reyting alıyor ne hikmetse Big Grin Bu adamı keşfediyorlar ve işe alıyorlar. Sonra işe alan kişi bi takım oyunlar oynuyor bunun üzerine çünkü işini kaybetmek üzere. Neyse işte sora kanalın genel müdürü bunu anlıyor, o adam işten kovuyor. Bu cam temizlikcisini de patron yapıyor. Biraz sıkılabilirsin izlerken Big Grin

Benden bu kadar
(12-17-2013 07:59 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]3 ldiot mühendisler üzerine kurulmuş 3 saatlik bir film Big Grin Bazen böle durduk yere şarkı söylemeli sahneler çıkıyor. Pakistanlı 2 arkadaşımla izlemiştim filmi.
Kanalizasyon saf bir cam temizleyicisinin her gün temizlik sırasında Kanal müdürünün camından televizyon izlemesi ve o televizyonda oynayan programın o gün içerisinde yüksek reyting alıyor ne hikmetse Big Grin Bu adamı keşfediyorlar ve işe alıyorlar. Sonra işe alan kişi bi takım oyunlar oynuyor bunun üzerine çünkü işini kaybetmek üzere. Neyse işte sora kanalın genel müdürü bunu anlıyor, o adam işten kovuyor. Bu cam temizlikcisini de patron yapıyor. Biraz sıkılabilirsin izlerken Big Grin

Benden bu kadar

Çok teşekkür ederim.
Referans Adresler