Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar&Telefon söleyin..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkiler yazın telefon alıcam yılbaşındada bilgisayar alıcam bilgisayar leptop olucak oyun oynıcam ama gittiğim yere götürmek istediğim için masaüstü almıyacam o yüzden masaüstü al oyun için demeyin Smile
Şimdi leptop alıcam ama asus alıcak param yok yıl başında indirim gelirse asus aldırırım yoksa toshıba almayı planlıyorum toshıbalardan güzel indirim gelince uygun fiyata düşebilecek bir bilgisayar söleyin bana asusdan da yılbaşında cok iyi indirim olabilecek bir bilgisayar söleyin düşüneyim sölediklerinizi..

Yazında telefon alıcam ekranı büyük olsun hızlı ve oyunlarda kasmasın GMD istemiyorum (generalmobile discovery).
S4,XperiaZ ultra,XperiaZ bunları düşünüyorum bu ürünleri kullananlar varsa nasıldır sağlıklımı söleyin bende icinden en iyisini seceyim Smile

..SAOLUN..
Başka bi isteğin var mı emreder gibi sıralamışsın hepsini
(12-11-2013 12:36 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Başka bi isteğin var mı emreder gibi sıralamışsın hepsini

var gereksiz cvp yazma yeter diğer türlü kibarca sorunca gereksiz yanıtlar alıyorum Smile
Xperia Z özellikleri iyi olabilir ama işlemcisi eski.Fiyat aralığını söylersen cevap verebiliriz.
farketmez fiyat aralığı 2200 ü gecmesin yeter ben calışıp alıcam nasılsa Big Grin
Arkadaş eski açtığın konulara baksan bir sürü yanıt var. Toplasam arşiv olacak o derece aynı konu ama yine aynı konular.
Baktım şimdi hep 2000 TL civarı bütçe. Harca artık kurtulalım yahu..
yılbaşına az kaldı o zaman kadar acmam daha sonra biticek cile Big Grin
Xperia Z alma bence android alacaksan Samsung S4 al derim. İos alacaksan da iPhone 5 veya iPhone 5s alabilirsin. Laptop konusunda ise Asus , Toshiba , Dell , Sony bu markalar iyidir Asus'un laptopları da pahalı değildir Teknosa dan alma laptopu zarar edersin.
(12-11-2013 08:06 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Xperia Z alma bence android alacaksan Samsung S4 al derim. İos alacaksan da iPhone 5 veya iPhone 5s alabilirsin. Laptop konusunda ise Asus , Toshiba , Dell , Sony bu markalar iyidir Asus'un laptopları da pahalı değildir Teknosa dan alma laptopu zarar edersin.

Biz aldık bi Casper hata ettik. Yine iyi çıktı da çok ısınıyor.
HTC one m7 kullanıyorum müzikle aran iyiyse güzel telefon cidden
Referans Adresler