Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart 2010 Cumartesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-13-2010 11:51 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Araştırdım böceğin tekiymiş hemde beter böcek Big GrinBig GrinBig Grin

bugün senin için sinirlenmeyeceğim . nasıl oluyorda senin için bu cümleleri yazma zahmetine katlanıyorum bilemedim.5 para etmezsin Smile
(03-13-2010 11:54 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]
(03-13-2010 11:51 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Araştırdım böceğin tekiymiş hemde beter böcek Big GrinBig GrinBig Grin

bugün senin için sinirlenmeyeceğim . nasıl oluyorda senin için bu cümleleri yazma zahmetine katlanıyorum bilemedim.5 para etmezsin Smile

İyi bir konuya değindin böcek için bu kadar yazı yazmaya gerek yok üzerine bas cıtırt dıye ses cıkarır sonrada olur. 5 para etmessin demiyeceğim çünki asya ülkelerinde ve de güney amerıka ulkelerınde böcekler kilo ile satılıp yeniyorlar.
(03-13-2010 11:56 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]
(03-13-2010 11:54 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

İyi bir konuya değindin böcek için bu kadar yazı yazmaya gerek yok üzerine bas cıtırt dıye ses cıkarır sonrada olur. 5 para etmessin demiyeceğim çünki asya ülkelerinde ve de güney amerıka ulkelerınde böcekler kilo ile satılıp yeniyorlar.

ya kendini rezil etmeye ne kadar meraklısın? sus artık victory.gif
Sen hala nasıl yazı yazabılıyorsun anlamıs değilim Big Grin Çıtırt etmedinmi hala sen.
Club Zero ortamı kzıştıracak, kişiyi aşağılayacak, tartışma çıkartmak amaçlı yazdığı kelimeler sayesinde 2 günlük tatil kazanmıştır.
2 günlük cezayı az buldum, tatil süresini uzatıyorum..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler