Arkadaşlar forumumuz cok durgun bir vaziyette önceden yazları dolu dolu gecirirdik zamanımızı kışın okuldan dolayı dururdu hareketlilik ama suanda yaz-kış durgun vaziyetteyiz.
Forumumuzun tekrar hareketlilik kazanması için hiç birşey yapamazmıyız.
Lütfen eş,dost tanıdıklarımızı davet edelim arkadaşlar.
Davet ile olucak iş değil eskiden bu forumun her üyesi aktif olarak War Rock oynuyordu.Şimdi %99'u bıraktı forumun.Zamanla aktiflik de azaldı.Yapıcak pek birşey yok gibi şu durumda.
burası günlük ortam forumu değil, eş dost davetiyle olmaz, WarRock popülerliğini kaybetti ve dolayısıyla forumları da kaybetti, ya hitteki gibi her level alan her 5-0 yapan konu açacak, ya da forum böyle olacak, ki ben böyle kalmasını o forum gibi olmasına tercih ederim.
(11-15-2013 09:58 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]burası günlük ortam forumu değil, eş dost davetiyle olmaz, WarRock popülerliğini kaybetti ve dolayısıyla forumları da kaybetti, ya hitteki gibi her level alan her 5-0 yapan konu açacak, ya da forum böyle olacak, ki ben böyle kalmasını o forum gibi olmasına tercih ederim.
Orda bi yönetici ye ters gidersen üyeliğini bile siliyo adamlar kendi cumhuriyetlerini kurmuşlar resmen
(11-15-2013 09:58 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]burası günlük ortam forumu değil, eş dost davetiyle olmaz, WarRock popülerliğini kaybetti ve dolayısıyla forumları da kaybetti, ya hitteki gibi her level alan her 5-0 yapan konu açacak, ya da forum böyle olacak, ki ben böyle kalmasını o forum gibi olmasına tercih ederim.
ben sadece bir tavsiyede bulundum foruma katkı olsun diye eş,dost davet edelim belki canlanır diye adamın dediğine bak günlük forum deilmiş. :/