Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OPS Sistemi Hakkında ''Önemlidir''
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Uzun uzun konuştuk düşündük. Nihayetinde haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Sizde sıralamada yükselmek istiyorsanız tekrar düşünün.

Türkler olarak sunucu yokluğundan ötürü yeterince OPS yapıp sıralamanın üstlerinde yer alamıyoruz. Türk sunucusu kapatıldığı için sadece dünya sunucusunda OPS yapmak zorundayız. Oysa ki diğer ülkelerin kendilerine ait sunucuları mevcut.

Örnek olarak UFO'yu gösterelim. Biz maç yapıcak takım bulamazken onların diğer sunucular dahilinde bolluk içinde olduklarını düşünüyorum ki bu onların sıralamada açık ara fark ile yükselmesinden belli. İçerisinde hemen hemen iki veya üç farklı ülkeden oyuncular barındıran bi' clan. OPS yapmak onlar için o kadar sıkıntı değil. 100 farklı oyuncu aralarında belirli takımlar oluşturarak çeşit çeşit sunucularda maç yapmaktalar.

Sistemin bu yönü türklerin ilerlemesinde oldukça zorluk çekmelerini sağlıyor.

Bu sorun için hep birlikte şikayetlerimizi dile getirip ticket atalım diyorum. Her ne kadar oyuncuların istekleri göz ardı edilsede bu sorunun farkına varmalarına sebeb olursak küçükte olsa bi' umut yaratılabilir.

Türk sunucusunun tekrar açılması bu sorunun çözülmesine sebeb olmaz çünkü Türkiye'de eskisi kadar yüksek sayıda oyuncu yok. Ama sadece dünya yerine avrupa sunucusu gibi yüksek oyunculu sunucularıda görme imkanımız olduğu sürece sıralamanın daha adil olacağına inanıyorum.

Sizlerin düşüncelerini de görelim.

!! TurkRocK !!
Haklısın bence ama hep birlikte derken, birlik olucak kimse kalmadı buralarda Big Grin
Kaç Türk Clanı kaldı acaba bu işe eğilebilecek =)
Referans Adresler