Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski ortam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ben betadan beri bu oyundayım herkes de biliyorki artık eski ortam yok bunun için bence 1klan kurulmalı team speak lı klana herkes alınmayacak sadece eskilerden tanıdıkların ortamı olacak kendi çapımızda bir şey olsun yeter.Sadece öneri.
Eski oyuncuların hepsi dağıldı oyun eski tadı vermiyor bana şahsen eskilerin tekrar toplanması imkansız gibi bişey ama olsa çok iyi olurdu.
Eski olupta oyunu oynamayanlar vardır bu forumda onları ikna edebiliriz varsa tabi ?
(11-09-2013 12:35 PM)Malouda6155 Yazılan: [ -> ]Eski olupta oyunu oynamayanlar vardır bu forumda onları ikna edebiliriz varsa tabi ?

ben varım mesela 5 sene önce oynuyordum ama bilgisayarımı babam abime verdiğinden beri oynayamıyorum suanki bilgisayarda warrock kaldırmıyor malum 6.5yıllık leptop ikna etmeye gerek yok şahsen oynamak isterim tekrar gelmeyi düşünüyorum ama yeni bir bilgisayar alınca .
Olabilir
valla ben , oyun nexona devredildiği zamanlarda bıraktım. nexon yapamadı bu işi.
eski oyunculardan çoğunun da gelesi olmaz bu saatten sonra.
Referans Adresler