Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: failed account validation
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Üst üste girince açılıyo du eskiden şimdi iyice artmış 50-60 kere dene yine olmuyor. Win8 kullanıyorum WRlauncher 'ı da bulmayı beceremedim. aklım çıkacak
Gerçekten halen bu oyunu oynayanlara hayret ediyorum.Kesinlikle zevkler ve renkler tartışılmaz fakat ne bileyim duyduğumuza göre oyuncu bile kalmamış ki keyif almaya çalışıyorsunuz Sad
(11-07-2013 08:16 PM)Tr4slan Yazılan: [ -> ]Gerçekten halen bu oyunu oynayanlara hayret ediyorum.Kesinlikle zevkler ve renkler tartışılmaz fakat ne bileyim duyduğumuza göre oyuncu bile kalmamış ki keyif almaya çalışıyorsunuz Sad

Oyunda düzgün odalara girersen hacklere rastlamazsın oyunda çevren varsa hala zevk alabilirsin ki ben tek takılmama rağmen türk odalarında gayet güzel eğleniyoruz.
Bende başlıcam bilgisayarım 6.5 senelik leptop kaldırmıyor artık bilgisayar alınca başlıcam ne olursa olsun cok özledim warrock u
Şahsen gayet zevkli şuan.. Tabii ki bir bf bir cod kadar zevk almazsın ama biz bunu oynadık en başta.. Arkadaş ortamın olmazsa fena ama.
Referans Adresler