Bu gece yakın bi arkadaşımla konuşurken aklımıza geldi warrock 5-6 sene öncesinde deli gibi sabahlara kadar oynadığım oyun hatta arkadaşım betadan beri oynadığını ve ozamanlar çok az kişi olduğunu söyledi dün. sabaha kadar başından kalkmayıp o uykusuzlukla okula giderdik onu geçtim hani belli bi oda olur orda belli insanlar sohbet eğlence olurdu k2 network kötülediğimiz zamanlar olurdu gamefirst,nexon derken oyun bitmiş şu oyun bunu haketmedi zombili bölümler filan görünce şok oldu açıkçası warrock zamanında çok güzel bi oyundu şuan hala oynanıyomu bilmiyorum ama heralde oyuna girip tanıdık birini bulamam imkansız 30 levellarda bi hesabım vardı gamefirst geçmişti en son nexonda bakımda yazısını gördüm şu league of legends oynuyorum. anımsadığım bi kaç nick görünce yazmak istedim

Zamanında War Rock aile gibiydi, şu an nasıl bilemiyorum ama eskilerin yeri aranıyordur. Ne günler geçirdik yani, iyi/kötü. K2'yi beğenmiyorduk, oyun o zaman daha iyiydi.
oyunda overclock açıp proyum diye gezen elemanlar var kardeşim.
5-6 sene öncesi bizim yani MvP'nin dünya birincisi olduğu zamanlara tekabül ediyor, epey güzel günlerdi.
anlayacağın çok az eski oyuncu kaldı, çok az.
(11-06-2013 09:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]oyunda overclock açıp proyum diye gezen elemanlar var kardeşim.
5-6 sene öncesi bizim yani MvP'nin dünya birincisi olduğu zamanlara tekabül ediyor, epey güzel günlerdi.
anlayacağın çok az eski oyuncu kaldı, çok az.
Uğur da bu ara tekrar baslayalim falan diyor ama ben lol'le mutluyum yaa
Tekrar başlanmaz elle tutulacak bir tarafı kalmadı artık oyunun.Ancak eski günlerin hatrına girip 1-2 el atarsın tabi dayanabilirsen