Başlıkta belirttiğim gibi telefon önerisi almak istiyorum.Aklımda bir kaç telefon modeli var ama karar veremedim.Bunlardan il ki ;
Samsung Galaxy S4 donanımsal olarak göz doyurucu fakat ; bu telefonu gördükten
Sony X Peria Z1 sonra karar veremedim. Evet Bütçem belli sayılır. Önerilerinizi bekliyorum.
Not : Önerdiğiniz telefonu donanımsal olarak açıklar iseniz sevinirim. Olumlu ve olumsuz yönleri ile birlikte

Tabii ki Z1. Benchmark sonuçlarına baktığımızda Z1, S4'ün oldukça ilerisinde. Kaldı ki G2 bile genel olarak S4'ten daha iyi bir performans veriyorken Z1 ile karşılaştırmak Sony'e küfürdür herhalde. Z1'de Snapdragon 2.2 GHz işlemci gücünü de unutmamak lazım. Su ve toz geçirmemesi, su altında resim çekilebilmesi vs. ekstra özellikleri.
İşin bir de güncelleme boyutu var tabii. Sony bu konuda biraz sabıkalı ama Samsung, Android güncellemeleri konusunda oldukça hızlı.
xPeria tabikide. Hangi üniversite hangi bölümü kazandın.
Samsung serisinin adı çıkmış. Z1 iyidir.
(11-05-2013 08:44 PM)Akif E. Yazılan: [ -> ]xPeria tabikide. Hangi üniversite hangi bölümü kazandın.
Gazi Üniversitesi / Diş Hekimliği

Z1 tek gecilir bende alııcam inşallah
LG G2 şuan bana göre piyasadaki en iyi telefon. youtube gibi sitelerden telefonun ilk izlenimlerine göz atabilirsin. işlemcisi 4 çekirdek 2.26 ghz ve snapdragon 800 . Tam bir performans makinası
LG G2 şuan bana göre piyasadaki en iyi telefon. youtube gibi sitelerden telefonun ilk izlenimlerine göz atabilirsin. işlemcisi 4 çekirdek 2.26 ghz ve snapdragon 800 . Tam bir performans makinası