Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Call Of Duty Ghost
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: u71wp.jpg]

Oyunu çıkış tarihinden bir gün evvel aldım şimdi deneyeceğim . İzlenimlerimi yazarım Smile
Tüm Call of Duty serilerinden farklı olucak diye duymuştum,bekliyorum izlenimlerini.
ula semih ula semih ne hızlı çıktın sen Smile
bende aldım nerden aldın sen spottan fellanmı? kaça aldın bu arada aralda bayağı kazık yedik ama yapcak bir şey yokBig Grin
150 Tl aldım ben . Daha Hikaye modu oynayamadım ama MP Modu gerçektente çok farklı çok değişik çok güzel olmuş . Zombi yerine canavarlar var Wawe Wawe yine onları geçiyoruz . Ben beğendim şahsen Smile
season pass almayın da, henüz değmiyor season pass almaya.
(11-06-2013 03:52 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]season pass almayın da, henüz değmiyor season pass almaya.

114 Lira'dan satışta var Season pass fakat ne işe yarıyor bilmiyorum . Alınca ne olcak o Season Pass'ı
(11-06-2013 06:42 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]
(11-06-2013 03:52 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]season pass almayın da, henüz değmiyor season pass almaya.

114 Lira'dan satışta var Season pass fakat ne işe yarıyor bilmiyorum . Alınca ne olcak o Season Pass'ı

mw2 ghostun maskesi diye biliyorum, ve birkaç dlc beraber. o dlcler ileride tanesi 50-60 tlden falan çıkacak. Ama cod dlclerini hepimiz biliyoruz, almaya gerek yok.
en ucuz kaça bulurum ps3 ? bende alıyım bari
(11-08-2013 06:39 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]en ucuz kaça bulurum ps3 ? bende alıyım bari

2. El istersen Donanimhabere bakmanı tavsiye ederim . 0 İstersen ÖM Atarsan yardımcı olurum oyunlarıda Ps3 aldıgın yerden Türkiyeye geliş tarihinden 2-3 Gün evvel alırsın ucuz fiyata . Blu - Ray filmlerde dahil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler