Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mavi Ekran
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba,
Bir kaç aydır ara sıra mavi ekran hatası almaya başladım fakat bu son 10 gündür iyice çoğaldı ve sinir bozmya başladı... Tam oyundayken donuyor ve bazen hiç çözülmüyor, bazen de mavi ekran verip resetliyor kendini... Bilgisayar dizüstü ve donduğunda hiç bir tuş işlememeye başlıyor, yani ctrl+alt+del vs. tuşlamalar işe yaramıyor... Mavi ekran kodu genelde x00124 oluyor ve son bir kaç gündür de ''Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı'' kısmından şu hatayı görüyorum :
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8004C958F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\102313-39234-01.dmp
C:\Users\oskas\AppData\Local\Temp\WER-69467-0.sysdata.xml

WER-69467-0.sysdata.xml bu dosyanın verdiği hatayı Google'da arattım fakat hi türkçe bir açıklama bulamadım. Yardımcı olabilecek biri çıkarsa gerçekten çok iyi olur.
Teşekkürler
o hata bendede sıksık oluyordu bu aralar olmuyor format attım ve oyun yüklemiyorum bilgisayara o hata ya hard disk öldüğünden veriyor yada artık bilgisayar oyun kaldırmıyor ben biraz araştrdım bilgisayarcı 2 tane abim var onlarada sordum büyük ihtimal hard diskin gidik dedilerdi ama sen genede araştırmaya devam et bana kalırsa bu dediğim 2 ihtimal üzerine yoğunlaş.
bide warrock virüz prog. açıkken açılmıyo ondan dolayı kapatmak zorunda kalıyoz ya virüs kaptıgından da olabilr.
Format attım düzeldi diyorsun yani ? Sağol, bu hafta ben de bir format denerim.
format attım düzeldi ama bir daha oyun yüklemedim.
hard diskten olma ihtimali çok yüksek benimde hp bilgisayarıma olmuştu ama benimki düzelmemişti sonrada ekran kartını yaktı zaten
İşlemcinin ısı sorunu olabilir

HardDisk 'in sıkıntılı olabilir

İşlemcin load ' durumuna geldiğinde güç kaynağın düzgün güç aktaramıyor olabilir bunların kesin olarak olmadığına emin ol , bunlar haricinde birşey ise yazılımsal olabilceğini düşünüp format atabilirsin victory.gif
bence büyük ihtimal ile hard diskten kaynaklanıyor bi bilgisayarcıya göster derim.
Sağolun beyfendi . Ayrıca 0tipitip0 benimki düzelmemişti demişsin, hangi çözümleri denedin de düzelmedi acaba ? Format falan atıpta düzeltmediysen formattan önce bilgisayarcıya götüreyim.
Sen alternatif olarak bir formatını at olmadı öyle götür çünkü benim bilgisayar geldiginde sorunluydu hissediyordum bi anda kendini resetleyip bişeyler yapıyordu sonra senin sorunun aynısı başıma geldi en sonda zaten sürekli ekran kartını yakmaya başladı şimdi bi köşede öyle duruyo garibim
Büyük ihtimal hard disktendir. Düzelmesi için format atarken C: D: gibi parçalara ayrılmıs yerlerin boyutunu değiştir. Örneğin C: 'nin boyutu 40gb D:'nin boyutu 40gb bunları C: 39gb D:41 gb gibi bir değişiklikle kurtarabilirsin.
Referans Adresler