Bugün, WarrockTR üyeliğimin 5.yılına girdim.Bu süre boyunca WarrockTR'yi "Aile" olarak benimseyen güzide War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Hepinizi çok seviyorum canlar.İyi ki varsınız ve her zaman var olun.
(10-20-2013 03:05 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bugün, WarrockTR üyeliğimin 5.yılına girdim.Bu süre boyunca WarrockTR'yi "Aile" olarak benimseyen güzide War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Hepinizi çok seviyorum canlar.İyi ki varsınız ve her zaman var olun.
Nice 10.,15. yıllara, forum ayakta olduğu sürece biz de buralardayız (ban yemezsek tabi )
Edit :
(10-20-2013 06:06 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]sende var ol kardeşim bizde seni sevios
Başka bir konuda üslup ile ilgili eleştiri yaparken, emir kipinin kullanımına bile karşı çıkarken, senin yaşını belki de 2ye katlayıp üstüne ekleyen biriyle konuşma biçimine ne diyorsun?
Abi seninle bu platformdan olsun, başka platformlardan olsun sürekli görüşüyorduk zaten. Ben kapalı betasından bu yana WarRock ve platformlarına 7-8 senemi verdim, bu 7-8 sene içerisinde hep seninle denk geldik.
Senin gibi, bu durumda benim gibi de eski WarRock oyuncularına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu tür platformların.
İyi ki varsın. Varlığınla gurur duyuyorum. Her zaman var ol.