Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR'de 5.Yılım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün, WarrockTR üyeliğimin 5.yılına girdim.Bu süre boyunca WarrockTR'yi "Aile" olarak benimseyen güzide War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hepinizi çok seviyorum canlar.İyi ki varsınız ve her zaman var olun.

Hayırlı olsun.
(10-20-2013 03:05 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bugün, WarrockTR üyeliğimin 5.yılına girdim.Bu süre boyunca WarrockTR'yi "Aile" olarak benimseyen güzide War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hepinizi çok seviyorum canlar.İyi ki varsınız ve her zaman var olun.

sende var ol kardeşim bizde seni sevios Smile
Nice yıllara ...
Nice 10.,15. yıllara, forum ayakta olduğu sürece biz de buralardayız (ban yemezsek tabi Sad )

Edit :
(10-20-2013 06:06 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]sende var ol kardeşim bizde seni sevios Smile

Başka bir konuda üslup ile ilgili eleştiri yaparken, emir kipinin kullanımına bile karşı çıkarken, senin yaşını belki de 2ye katlayıp üstüne ekleyen biriyle konuşma biçimine ne diyorsun?
Abi seninle bu platformdan olsun, başka platformlardan olsun sürekli görüşüyorduk zaten. Ben kapalı betasından bu yana WarRock ve platformlarına 7-8 senemi verdim, bu 7-8 sene içerisinde hep seninle denk geldik.

Senin gibi, bu durumda benim gibi de eski WarRock oyuncularına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu tür platformların.

İyi ki varsın. Varlığınla gurur duyuyorum. Her zaman var ol.
10-12-2011 07:44 AM
Benim kaçıncı yılım acaba Alican sayıyordur kesin pis mendebur Sad
(10-21-2013 09:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Benim kaçıncı yılım acaba Alican sayıyordur kesin pis mendebur Sad

profilde yazıyor ? Sad
(10-21-2013 11:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-21-2013 09:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Benim kaçıncı yılım acaba Alican sayıyordur kesin pis mendebur Sad

profilde yazıyor ? Sad

Eski üyelikler önceki siteler vs de var ama Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler