Arkadaşlar 1 haftadır alışveriş sepetinde bu ürün duruyor ve bu akşam sipariş vereceğim. Ancak 2 haftadır inanılmaz kararsız bir şekilde hangisini alacağımı düşünüyorum.
General Mobile daha yakın duruyorum ancak servis, herhangi bir sorunda oluşabilecek problemler, Samsung'un daha fazla isim yapmış olması vb. durumlar sebebiyle bir tereddüt içerisindeyim.
Forumları araştırdım, incelemelere baktım çoğunluk olarak general mobile tercih ediliyor.
Forumda bu iki telefondan birini kullanan mevcut mu ? Ya da bilgi sahibi biri. Yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.
Artık son aşamadayım. Akşam ikisinden birinin siparişini veriyorum
General Mobile Discovery
Samsung S3 Mini
*başka telefon önerisinde lütfen bulunmayın.
Sipariş vermiş bulunmaktayım. Salı günü elime geçecek.. Görüşler için teşekkürler.
![[Resim: YisEKth.png]](http://i.imgur.com/YisEKth.png)
Arkadaşım normalde yazmayacaktım ama rahatlaman için yazıyorum.General mobile discovery s3 ile kapışıyor.Çoğu yerde de aldığını gördüm çok sağlam GPU su var.Ve android in en güncel sürümlerini alıyor.Sen burda s3 mini ile kıyaslamışsın.S3 ile kapışan bi cihazı mini ile kıyaslıyorsun.Bizim burda bi abi aldı gerçekten müthiş telefon.He senin korktuğun servis olaylarıyla KVK latırsın.Kafana takma.Kesinlikle GM Discovery diyorum.
(10-18-2013 12:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Arkadaşım normalde yazmayacaktım ama rahatlaman için yazıyorum.General mobile discovery s3 ile kapışıyor.Çoğu yerde de aldığını gördüm çok sağlam GPU su var.Ve android in en güncel sürümlerini alıyor.Sen burda s3 mini ile kıyaslamışsın.S3 ile kapışan bi cihazı mini ile kıyaslıyorsun.Bizim burda bi abi aldı gerçekten müthiş telefon.He senin korktuğun servis olaylarıyla KVK latırsın.Kafana takma.Kesinlikle GM Discovery diyorum.
S3 ile karşılaştırılıyor doğru diyorsun ancak fiyatının ucuzluğu acaba dedirtiyor. Geçenlerde dışarı çıktığımda s3 / s3 mini inceleme şansım oldu yakından ancak general mobile denk gelmedi ve inceleyemedim. Performans bakımından falan GM desemde işte o "Acaba parçaları mı kalitesiz, servis olayını ne yapacağız " endişesi biraz uzaklaştırıyor.
Yorumun için çok teşekkürler.
(10-18-2013 12:21 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ] (10-18-2013 12:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Arkadaşım normalde yazmayacaktım ama rahatlaman için yazıyorum.General mobile discovery s3 ile kapışıyor.Çoğu yerde de aldığını gördüm çok sağlam GPU su var.Ve android in en güncel sürümlerini alıyor.Sen burda s3 mini ile kıyaslamışsın.S3 ile kapışan bi cihazı mini ile kıyaslıyorsun.Bizim burda bi abi aldı gerçekten müthiş telefon.He senin korktuğun servis olaylarıyla KVK latırsın.Kafana takma.Kesinlikle GM Discovery diyorum.
S3 ile karşılaştırılıyor doğru diyorsun ancak fiyatının ucuzluğu acaba dedirtiyor. Geçenlerde dışarı çıktığımda s3 / s3 mini inceleme şansım oldu yakından ancak general mobile denk gelmedi ve inceleyemedim. Performans bakımından falan GM desemde işte o "Acaba parçaları mı kalitesiz, servis olayını ne yapacağız " endişesi biraz uzaklaştırıyor.
Fiyat ucuzluğu acaba dedirtmesin.Fiyat pahalı bile çünkü general mobile telefonda samsung kadar bi marka değil.Çok çok düşük marka olarak.Onun için pahalı bile.Aynı özellikle samsung yapsaydı en az 2 misli daha fazla olurdu.Malzeme kalitesi konusunu kafana takma sağlamından bi tane flip cover alırsın hiçbirşey olmaz.Düşünme bunları.Her türlü general mobile.
Ayrıca malzeme kalitesini çok takma samsungda çok hafif maddeler kullandığı için dayanıksız.
(10-19-2013 04:05 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (10-18-2013 12:21 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ] (10-18-2013 12:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Arkadaşım normalde yazmayacaktım ama rahatlaman için yazıyorum.General mobile discovery s3 ile kapışıyor.Çoğu yerde de aldığını gördüm çok sağlam GPU su var.Ve android in en güncel sürümlerini alıyor.Sen burda s3 mini ile kıyaslamışsın.S3 ile kapışan bi cihazı mini ile kıyaslıyorsun.Bizim burda bi abi aldı gerçekten müthiş telefon.He senin korktuğun servis olaylarıyla KVK latırsın.Kafana takma.Kesinlikle GM Discovery diyorum.
Fiyat ucuzluğu acaba dedirtmesin.Fiyat pahalı bile çünkü general mobile telefonda samsung kadar bi marka değil.Çok çok düşük marka olarak.Onun için pahalı bile.Aynı özellikle samsung yapsaydı en az 2 misli daha fazla olurdu.Malzeme kalitesi konusunu kafana takma sağlamından bi tane flip cover alırsın hiçbirşey olmaz.Düşünme bunları.Her türlü general mobile.
Ayrıca malzeme kalitesini çok takma samsungda çok hafif maddeler kullandığı için dayanıksız.
Gerçekten çok yardımcı oldun, sağ ol

Siparişi verdim artık beklemedeyiz

discovery bence arkadaşda var çok memnun ama 600-650 arası bulabilirsin arkadaş 600 tl'ye almıştı.
(10-19-2013 11:51 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ] (10-19-2013 04:05 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (10-18-2013 12:21 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ] (10-18-2013 12:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Arkadaşım normalde yazmayacaktım ama rahatlaman için yazıyorum.General mobile discovery s3 ile kapışıyor.Çoğu yerde de aldığını gördüm çok sağlam GPU su var.Ve android in en güncel sürümlerini alıyor.Sen burda s3 mini ile kıyaslamışsın.S3 ile kapışan bi cihazı mini ile kıyaslıyorsun.Bizim burda bi abi aldı gerçekten müthiş telefon.He senin korktuğun servis olaylarıyla KVK latırsın.Kafana takma.Kesinlikle GM Discovery diyorum.
Gerçekten çok yardımcı oldun, sağ ol
Siparişi verdim artık beklemedeyiz 
Sadece aklımdakileri söyledim.Rica ederim.