Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Exper MS-1682 Anakart
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Exper MS-1682 leptop umun anakartı yandı değiştirmek istiyorum nerede bulabilirim sıfır anakartını bide kaç paraya değişir servise yolladım 600 TL istediler bilginiz varsa bilgilendirirmisiniz bide ekran kartınıda değiştirmek istiyorum ama bazı yerlerde leptopların ekran kartları değişmiyor yazıyor bu konudada bilgilendirirmisinz ??
Ekran kartını değiştiremezsin diye biliyorum bende anakartı ise sahibinden felan daha ucuz bir şekilde bulabilirsin tabi güvenilirliği meçhul.
bende o yüzden sıfır istiyorum güvenemiyorum 2.el lere
600 liraya anakart mı olur yahu? Her zaman şöyle saçma sapan markalar almayın dedikçe insanlar alıyor. Servis değil de semtindeki bilgisayarcılara göster bir de belki yapabilen çıkarsa daha ucuza yapar
ben bu bilgisayarı babamın arkadaşından almıştım bedava verdi anakartı yakmışlar nasıl becerdilerse artık.
oda başkasından 2.el almıştı bilgisayarı ama bilgisayar cok iyidi performansı felan hiç kasmasız cod mw2 kaldırıyordu ve arka arkaya bitirdik kardeşimle
(10-17-2013 12:47 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]ben bu bilgisayarı babamın arkadaşından almıştım bedava verdi anakartı yakmışlar nasıl becerdilerse artık.
oda başkasından 2.el almıştı bilgisayarı ama bilgisayar cok iyidi performansı felan hiç kasmasız cod mw2 kaldırıyordu ve arka arkaya bitirdik kardeşimle

cod zaten grafik fakiri bi oyun kaldırması normaldir 600 tl anakart çok saçma ama
(10-17-2013 02:33 PM)Peasant Yazılan: [ -> ]
(10-17-2013 12:47 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]ben bu bilgisayarı babamın arkadaşından almıştım bedava verdi anakartı yakmışlar nasıl becerdilerse artık.

cod zaten grafik fakiri bi oyun kaldırması normaldir 600 tl anakart çok saçma ama

cod grafik fakirimi sen körmüsün ?
Sadece 2.el satmıyolar bu işi iyice ticarete döken adamlar var direkt olarak bilgisayarı alıp parça olarak satıyolar yani 2.el değil öylede bulabilirsin.
(10-17-2013 04:05 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]

sen grafik görmemişsin.
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSxH_g8qsvnNiuobbVUm0w...sIscfpM9iA]
Çift güneşli oyunun grafiklerini savunmaya çalışma.
(10-17-2013 06:11 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-17-2013 04:05 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]

sen grafik görmemişsin.
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSxH_g8qsvnNiuobbVUm0w...sIscfpM9iA]
Çift güneşli oyunun grafiklerini savunmaya çalışma.

grafik gördüm sen canını sıkma battlefıeld 4 yada crysıs3 felan biliyorum mühtiş grafikler ama cod da grafik fakiri deil yani
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler