Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yabancı Programlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler bir çoğunuz biliyorsunuzdur conan,the ellen show,x factor vb. yabancı programları, bu programları izlemek istiyorum beyler internetten izleyemiyorum çünkü internet kotalı, e2 de ise sadece conan var beyler kısacası amerikan kanallarını nasıl izleyeceğim?
Edit:Pega(sus) kardeşim lütfen...
Türkiyeden amerikan kanallarını televizyondan uydu yoluyla izlemen çok zor belki bir yolu vardır bilmiyorum.Bu arada e2 de the ellen showda var
The ellen show un eski bölümleri olduğu için izlemiyorum bile
Doğrudur onu pek takip etmiyorum ama dediğim gibi bu kanalların direkt olarak avrupa ve türkiyeyi kapsayan uydu yayınları olmadığı için bulman bir hayli zor ama mesela Amerikan Fox şirketi Avrupa'daki çeşitli platformlarda kanal açıyo mesela digitürkte de Fox Life kanalı var ama bunların içerikleri birbirlerinden farklı Amerika'daki fox kanalındaki dizilerden talkshowlardan bazılarını veriyo olabilirler ama program akışı amerika ile birebir aynı değil veya şöyle bişi yaparsın müsait bir yerde oturuyosan en az 3 m çapında motorlu çanak anten kur Big Grin
Referans Adresler