Arkadaşlar uzun bir süredir dota 2 oynuyorum ama bunun yanında başka bir oyun daha lazım,türkçe olan oyun önerilerinizi bekliyorum,tarzı çok önemli değil sadece çok yüksek gereksinim istemesin yeter.
metin2 wolfteam

Wolfteam'in güzel Türkçe desteği ile Kurt Isıkları yapabilirsin (boğaç'a daha ulaşılmadı

)
şaka bir yana Türkçeden çok takım oyunun önemli olduğu oyunlara yönelmen daha mantıklı geliyor bana

dota 2 oynuyorum zaten ama yanında rahatça anlaşabileceğim bi oyun arıyorum bununda yolu türkçe oyundan geçiyor malesef ingilizcem orta seviye rpg ler için fazla yeterli olmuyor

Nerde kötü oyun var bizim millet orda o yüzden kaliteli oyunlar Türkçe değil ama iyi tarafıda var joygame gibi firmaların oyunu alıpda çocuklar ile doldurmasından iyidir

İngilizceni geliştirmeye bak derim sana çünkü sadece oyunlarda değil her tarafta karşına çıkıcak bu dil.
(10-15-2013 11:13 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Nerde kötü oyun var bizim millet orda o yüzden kaliteli oyunlar Türkçe değil ama iyi tarafıda var joygame gibi firmaların oyunu alıpda çocuklar ile doldurmasından iyidir
İngilizceni geliştirmeye bak derim sana çünkü sadece oyunlarda değil her tarafta karşına çıkıcak bu dil.
Türkçe oyun pişmanlıktır, bkz.: LoL TR Server'ı, bkz.: Genel olarak Joygame'in tüm oyunları (son destan rakion dahil, oyunlar aslında gayet kaliteli fakat oyuncuları çok kötü), metin2 ilk çıktığında sadece 2 server vardı oynaması zevkliydi, wolfteam oyuncularından farkı kalmadı, "abi 10k versene"ciler doluştu, Dota 2yi Türkçe oynayanlar var steam ayarlarından, onlara bile saygı duymuyoruz biz. "Tanrı olmayı da aştı" = "Beyond Godlike" "KUDURDU" = "RAMPAGE". En güzeli oyunları orijinal dillerinde oynamak. Çünkü çevirilerde insanlar nedendir bilinmez fakat "kişisel yorum"larını katıyor ve bu da çoğu oyunun içine ediyor.
ingilizcem iyi arkadaşlar zaten ama ne bileyim oyunun tamamen hikayesini anlamak hikayeden öte türkçe seviyeli muhabbet edebileceğin kişiler lazım,bakın metin2 zamanında aldığım zevki hiçbir rpg den almadım açıkcası ama bu 2 serverlı dönemdi ama rpg lerde çocuk faktörü o kadar da etkilemiyor bence sonuçta bi klanın,arkadaş grubun oluyor o yüzden türkçe rpg arıyorum

(10-15-2013 06:53 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ingilizcem iyi arkadaşlar zaten ama ne bileyim oyunun tamamen hikayesini anlamak hikayeden öte türkçe seviyeli muhabbet edebileceğin kişiler lazım,bakın metin2 zamanında aldığım zevki hiçbir rpg den almadım açıkcası ama bu 2 serverlı dönemdi ama rpg lerde çocuk faktörü o kadar da etkilemiyor bence sonuçta bi klanın,arkadaş grubun oluyor o yüzden türkçe rpg arıyorum 
Türkçe rpglerde öyle ortamlar kurulmuyor artık, o ortamları kurma isteği olan insanlar genel oyuncu kitlesinden iğrenip bulaşmıyor bile. Ama ille Türkçe rpg istiyorsan Rappelz gayet güzel bir oyun.
LOL TR sunucusu düşsün başınıza.. Valla gına geldi artık. Feys olsun başka yer olsun sayfalarda da aynı şeyler ama bunları paylaşanların da bir farkı yok maalesef. Galiba önce bunlar temizlenmeli.
lol tr oynanmaz tabiki çünkü takım oyunu ama rpg lerde teksin ve arkadaşlarını kendin seçiyorsun o yönden lol'deki kadar etkili olmaz çocuk faktörü