Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon önerisi lazım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba doğum günüm geldigi için evdekiler telefonumu değiştirmek istiyorlar fakat kararsız kaldım bir kaç cihaz içinde HTC ONE M-7,İphone 5,Samsung s4 arasında gidip geliyorum şuan kullandıgım cihaz samsung wonder i8150 aşırıdan fazla kasıyor rehbere bile girerken HTC ye sıcak bakıyorum gerçekten ürün çok kaliteli iphone yere düşerse zaten durumu belli samsunguda artık farklı cihaz görmek istedigim için sıcak bakmıyorum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Xperia Z diyorum.. Bende şu aralar iPhone 5 beyaz rengi ile Xperia Z siyahını almak istiyorum.
Nokia 3310 al Smile
iphone 5 işaretledim ancak 1-2 aya kadar istanbula apple store açılacak. şuan ki fiyatlar baya bi düşecek. en yüksek 2.000 TL olmasını bekliyorum 5s'in. yani o kadar beklerim diyorsan bence beklemene değer.
Dusurmem adam gibi kullanirim diyosan iphone al. 1 ay gectikten sonra benim gibi oraya buraya firlatmaya baslicaksan hic bulasma iphone a kilif milif kurtarmaz.
İphone5 iyidir ve ne kadar sağlam kapak alırsan al o telefon düşerse hasar görür Smile
bende xperia z diyorum bende telefon alıcam 4 gün sonra doum günüm almazlar telefon ama sonra ben kendim alıcam alıcağım telefonda belli xperia z ultra
s4 kullanıyorum. daha önce iphone4s kullanıyordum. Kullanış içerik bakımından bana göre s serisi iphone nun 5 sene önünde gidiyor diyebilirim ama tabiki iphonenun işletim sistemi daha iyi. sony xperia z cebinde odun niyetine kullanmak için alıyorsan al, kardeşim kullanıyor harbi odun gibi telefon çok dandik bir tek kamera özellikleri iyi. aslında hepsi kişiye göre değişiyor, senin telefonu ne için kullanacağına kalmış seçimini yapmak. git htc-iphone-xperia kullan bir kaç gün, sonra s4 ü kullan kullanış kısayol içerik detay bakımından s4 ile diğerleri arasındaki fark en az 5 senelik bir fark var bunu gayet iyi söyleyebilirim tabi bu benim şahsi fikrim Smile seçim senin d.günün kutlu olsun DOST
Çok fazla özellik yazmaya gerek yok özelliklerini kendinde okumuşsundur illaki ama pratiklik olsun verimlilik olsun son tercihin iphone olmalı ya s4 yada htc almalısın bence.
HTC ONE aldım gerçekten çok güzel özellikle ben böyle ses duymadım ya bu zamana kadar müzikleri çok dandik dinledigimin farkına vardım Big Grin fikirleriniz için çok teşekkür ederim ellerinize saglık Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler