Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon almayı düşünüyorum fikirleriniz.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yarın blackberry curve almayı düşünüyorum normalde bold 9700 yada bold 9900 almak istiyordum ama ellerinde blackberry curve kalmış.
Onu alıcam sizce almalımıyım kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirmi.
Eğer almamı tavsiye etmiyorsanız onun yerine hangi klavyeli telefonu alabilirim ?
benim kuzen turkcellden aldı pişman oldu gerçekten ama eger sende bir telefon operatoru kampanyasından almayacaksan güzel telefon fakat ekranı 3310 gibi garantisi konusunda ise geç gönderdiklerini duydum birde kuzenimin cihazı gerçekten çok bozuldu
yok operator kampanyası felan olmayacak ben gidip alıcam parayı veripde yani telefon mağazada bende mağazaya gidip alıcam 2.el olarak
2.el için ideal bir telefon alabilirsin sıkıntısı yoksa telefonun
sadece dış kabı değişicek bide kulaklık usb kablosu pil felan alıncak bunlar dışında başka birşeyi yok diye biliyorum yarın belli olur.
Telefondan beklentileriniz neler ? Bunları yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
(10-05-2013 12:01 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Telefondan beklentileriniz neler ? Bunları yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
yanlış yazmışım olabilir pardon Big Grin
telefon beklentileriniz neler ?
(10-05-2013 08:22 AM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]
(10-05-2013 12:01 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Telefondan beklentileriniz neler ? Bunları yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

ne?

esprimi yaptı lan bu ?
Kafan çok güzelmiş pegasus kardeş
(10-05-2013 03:57 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]

esprimi yaptı lan bu ?
Kafan çok güzelmiş pegasus kardeş

espiri yamadım ciddi söyledim sen yanlış anladın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler