Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar önerirmisiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fiyatı 1000-1600 TL arasında olan Ram'i en düşük 4 GB,Ekran Kartı 2 GB olacak oyun için,Harddisk'i 500 GB olacak bir leptop arıyorum İşlemcisi de İntel Core İ5 olsun.

Aradığım kriterlere uygun leptop önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

İyi Forumlar.
Casper alma ben i7 kullanıyorum ısınıyor
casper den mümkün olduğu kadar uzak durucam suanda bende casper kullanıyorum hiç memnun deilim acer,toshiba,asus yada samsung alasım var ?
Acer bilgisayarım vardı 4senede full kullanarak hiç bozulmadı format bile gerekmedi. 4.Sene baktığımda tek sorunu ısınmasıydı Smile Pc alıcaklara hep acer öneriyorum o günden beri dayanıklı çıkıyor Smile Kolay Gelsin
2 Sene önce lenovo laptop vardı bende. Isınma oyun oynasa bile normal laptopların ısınmalarından daha düşük. Bide altına aldınmı bi fan off fena tavsiye ederim ama model dersen onu bilemicem. Fiyatına göre lenovo araştır bence.
biraderim 1.600 tl ye laptop alcaksan hiç alma derim ama eğer alcam diyorsan ya asus yada toshiba al derim
iyice kafam karıştı iyimi lenovomu acermi yoksa toshibamı asus mu öff Big Grin
Neden laptop? sokağa çıkıp oyun oynayan birini daha hiç görmedim ben. He benim işlerim var sokakta bile olsa göndermem gereken dosyalar var dersen laptop en iyi seçenek olur ama oyun için laptop istiyorsan ya masaüstü toplayacaksın. ya da sistem özellikleri açısından güçlü (önermem pahalı olur) bir masaüstü alacaksın.
(10-02-2013 11:06 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]iyice kafam karıştı iyimi lenovomu acermi yoksa toshibamı asus mu öff Big Grin

bence sakın lenovo veya acer e para verme değmezm045.gif
Alacaksan Dell al benim pc 5 yıl olacak assasins creed 3 gibi oyunları kasmadan ve fazla ısınmadan çalıştırıyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler