Zafer, adam seni haklı bir şekilde uyarırken sen adama laf sokmaya çalışarak karşındaki kişinin haklı olduğunu bizzat kendin ispatlamış oluyorsun bu forumu az çok takip eden herkes senin kimle nasıl konuştuğunu mu desem dalga geçtiğini mi desem herkes az çok biliyodur cineninde dediği gibi yaşın 25 lerde olabilir ama senin ergen,velet dediğin çocuklardan çokta farkın yok.
(09-29-2013 07:37 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]Zafer, adam seni haklı bir şekilde uyarırken sen adama laf sokmaya çalışarak karşındaki kişinin haklı olduğunu bizzat kendin ispatlamış oluyorsun bu forumu az çok takip eden herkes senin kimle nasıl konuştuğunu mu desem dalga geçtiğini mi desem herkes az çok biliyodur cineninde dediği gibi yaşın 25 lerde olabilir ama senin ergen,velet dediğin çocuklardan çokta farkın yok.
25 olduğumu iddaa etmedim.
İnsanlarla dalga geçtiğimi de inkar etmedim.
Benim bu forumu niye kullandığımı sadece siz değil herkes biliyor,
FORUM KURALLARIna uyuyor muyum? Uyuyorum. İşine gelmeyen bana chatten ana avrat sövüp sonra kendini haklı göstermeye çalışıp konular açıp adminlere facebooktan hakaret edip forumdan ayrılıyor. Bana artistlik yapmaya çalışıp cevap verenlere cevap veriyorum, beni görmezden gelenleri ben de görmezden gelip uğraşmıyorum.