Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizden aldıgım bilgilerin eseri.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar daha öncelerde bilgisayar toplamaya çalışmıştım ama beceremedim bi kaç hatan vardı sizlerde biliyorsunuz şimdi tekrar bilgisayar topladım ama o hataları yok ettim Big Grin
Sizlerden kazandıgım bilgilerle ortaya çıkan eser budur :

Cooler master 750 W ATX Siyah Kasa 493 TL

Asus Blue Ray/DVD/CD Yazıcı 305 TL

GTX760 GDDR5 2GB Nvidia GeForce Ekran Kartı 821 TL

Cooler Master 750 W Güç Kaynagı 318 TL

Kingston 8GB (2x4) DDR3 Ram 223 TL

İntel Core İ5 3.4 Ghz İşlemci 673 TL

Asus DDR3 3000 Mhz Anakart 374 TL

Bu bilgisayarı topladım sizlerin yorumunuda bekliyorum.

Edit:Vatanbilgisayar.com'dan topladım.
hocam çok para vermişsin aynı ürünleri biraz araştırmayla daha ucuza bulabilirdin ama güzel yani.
Güzel sistem beyfendi o sisteme kingston ram yakışmamış hatta i5 alıcağına 8320 + gtx 770 yapabilirdin tadından yenmezdi victory.gif
kingston buldum en iyi marka olarak bana göre içlerinden başka marka yoktu zaten 3 yada 4 marka secenegi vardı bide dediğini anlamadım sen yapıp bana yollarmısın merak ettim dediğini ?
(09-25-2013 08:48 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]kingston buldum en iyi marka olarak bana göre içlerinden başka marka yoktu zaten 3 yada 4 marka secenegi vardı bide dediğini anlamadım sen yapıp bana yollarmısın merak ettim dediğini ?

Diyor ki işlemcini i5 yerine amd 8320 alıp artan para ile gtx 770 alabilirsin. Ayrıca Kingstone'un iyiliği eskide kaldı Smile Artık Corsair, GSkill gibi daha performanslı ürünler var.
3 bin çok değilmi
Anakart 381 TL

Ekran Kartı 1225 TL

RAM 206 TL

393 TL

Harddisk 158 TL

SSD 164 TL

Kasa + Güç Kaynağı 402 TL

CPU Soğutucu 106 TL

Toplamda 3.035 TL ediyor ve eminim ki bu sistem diğerini tokatlar gibime geliyor victory.gif

@ErayG sen ne diyorsun hocam ?
Sen sırf bir anlık gaza gelip "ben de gamer olucam yeee" diyip 2-3 binlik bir sistem toplayıp sonra o oyunları korsan indirip oynamaya çalışırsan, çok kalbin kırılır, haberin olsun. Rastgele pc toplamayın toplarken, bir oyun bulun kendinize ona yetecek bir bilgisayar ayarlayın. Ben elimdeki bilgisayarı
3 yıl önce APB için toplamış, geçen sene BF3 için geliştirmiştim, son 3-4 yılda bilgisayara toplam harcamam 1 milyara ulaşmış mıdır bilmiyorum ve gayet de iyi rahat oynuyorum oyunlarımı.
ben sırf cod ghost için bilgisayar istiyorum.
CoD : Ghosts'a bu bilgisayar fazla değil mi?
@ErayG
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler