Merhaba 29 levelim 30 olacam 15181 IP bulunmakta AD rünlerimi dizdim tek 30 olup sonuncuyu yerleştireceğim bu ıp le sizce ne yapmalıyım ne rünü dizmeliyim yada önerisi olan varsa yazsın ben takip edeceğim şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Hesaptaki karakterlerim:Fiora,Katarina,graves,master,Vi,Nidalee,Sivir,Zed,Aatrox,Caitlyn karakterlerim var
Hangi karakterlerin var? Bence fazla ad-adc karakterin yoksa o ip ile karakter al 1-2 hafta oyna. Birikenler ile ap rün tamamlar mid karakterleri alırsın.
Fiora,Katarina,graves,master,Vi,Nidalee,Sivir,Zed,Aatrox,Caitlyn karakterlerim var
Fiora,Vi,Aatrox soloda idare eder seni, ap rünlerini al o zaman sen en az bi 10k oluyordu diye hatırlıyorum. Oyundaki nickin nedir?
SleeplessGod aynen rün diziyim fazla oyunu bilmiyorum ta bu level kadar geldim oynaya oynaya arkadaşım oyunu biliyor o ayarlıyodu bana

Manyak gibi oyuna cash çekip pay2wine bağlama da.
Edit : LEGEND OF LEAGUE
ilerde elbet ad herolarından sıkılcan ap rünü diz artan parayla para biritir 3. rün sayfasını aç tank rünü veya jungle için rün diz hore almak kolay bence rün diz ^^

AP rünlerin eksikse AP rünlerini tamamla. Onlarda tamamsa Champion al hesabına. Championlar bitince rün sayfalarını almaya bak

başka bi sorun varsa yaz buradan veya ö.m at

kendine uygun bir koridor seç, bot lane ise eğer kendini destek şampiyonu veya saldırı gücü taşıyıcılarında geliştir.
eğer solo top'sa, daha çok offtank(elise, pantheon, vi, aatrox, vs. vs.) gibi şampiyonlarda geliştir kendini.
eğer mid lane ise, kesinlikle yetenek gücü taşıyıcıları üzerinde dur ve kendini bu yönde geliştir.
eğer jungler'sa, biraz daha tanky ve biraz daha hızlı saldırı yapabilen şampiyonlara karşı(lee sin, nocturne, maokai vs. vs.) üzerinde dur.
profesyonel oyuncuların söylediği bir şey bu, kendinize bir rol belirleyin ve o rol üzerinde durun. geliştirin kendinizi.
şahsen, yaklaşık bir senedir gümüş küme 2'de saldırı gücü taşıyıcısı(attack damage carry) oynuyorum. ve oyunun en zor rolü olduğu için oynarken bunun farkında olup ayrı bir haz duyuyorum oynarken.