Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FATİH TERİM..!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben Burda Oldugum Sürece Fatih Terimde Burdadır Diyen Başkan Hayırdır ?

Yönetim Kendi Arasında Oylama Yapıyor ve Fatih Terim Yollanıyor

[Resim: aslolan_galatasaraydir_by_serkansaydere-d5fezfw1.jpg]

#AyrılsandaYanındayızFatihTerim
Maçı içinde yaşayan tek adam diyebilirim hemserim Smile hayirlisi olsun terimin adına
amin.
Fanatik fenerliyim bakıldığı zaman hem milli takıma gitmesine izin ver hemde milli takımdan dolayı takıma fazla zaman ayıramıyor de bu nasıl mantıktır?
Fatih Terim'siz Galatasaray ağaçsız ormana benzer bu adamdan sonra istediğiniz teknik adamı getirin bu adamın yakaladığı başarıyı zor yakalar
Tüpçünün dediği zaten biz 3 + 1 yıl için söz almıştık.
Biyerde gördüm orda Fatih Terime yazılı sözleşme bile teklif edilmemiş.Her şeyden önemlisi Buse Terimin kendi twitter hesabında okudum Fatih Terim kızını aradığında öğreniyor olanları bu kadar vefasızlık olmaz.Aziz yıldırımdan hiç bi farkı kalmadı benim gözümde Ünal Aysalın. Kendi egosu için 2 yıldır gelen başarıları gözardı etti.Bu takım Real Madride 10-0'da yenilse gene İMPARATOR FATİH TERİM diye bağırır.
Hükümet bu işe el attı beyler.Aylardır gazetelerde sürekli devam eden iyi gidişi bozmak için Galatasaray hakkında asılsız haberler atılıp tutuluyor. Terim'i milli takımın başına getirmek için yapıldı her şey. Bir takımın başında olan teknik direktöre teklif götürmek sevgilisi olan bir kıza askıntı olmak gibi bence. Kısaca şerefsizlik.
Ergin Ataman'ı da verelim mi? Benim için artık milli takım yok Galatasaray var.

Tüpçü: "Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocam" Adam harbi ağır şerefsiz, burdan yorum yapmıyorum.
(09-25-2013 02:35 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Ergin Ataman'ı da verelim mi? Benim için artık milli takım yok Galatasaray var.

Tüpçü: "Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocam" Adam harbi ağır şerefsiz, burdan yorum yapmıyorum.

eleman diyen ağır şerefsiz değil de elemanım değil diyen mi ağır şerefsiz? önce ayırmak lazım.

Aziz yıldırım konusunda da şöyle bir parantez açayım tamamen aykutun dolduruşuna gelip yolladı alexi aysal ise sırf egosu yüzünden Smile
(09-25-2013 04:21 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-25-2013 02:35 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Ergin Ataman'ı da verelim mi? Benim için artık milli takım yok Galatasaray var.

eleman diyen ağır şerefsiz değil de elemanım değil diyen mi ağır şerefsiz? önce ayırmak lazım.

Aziz yıldırım konusunda da şöyle bir parantez açayım tamamen aykutun dolduruşuna gelip yolladı alexi aysal ise sırf egosu yüzünden Smile

Sen benim ne demek istediğimi anlayamamışsın. Aysal'ın eleman lafını kullanıyor. Güya biz kötü davrandık da kendi el üstünde tutuyor Terim'i. Tüpçü sadece g*tünü kurtarmaya çalışıyor Terim ile. Kendisinin GS ve GS'lı herkes hakkındaki düşüncelerini biz GS'lı arkadaşlar hepimiz biliyoruz merak etmeyin. Ama güzel oynuyor hakkını vermek lazım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler