Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DewiLMatraK-TR Only Recon Gameplay By Morphine
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
DewiLMatraK-TR Only Recon Gameplay By Morphine

İyi Seyirler

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
m40a5 op nerf pls
Dürbünü açıp milletin oradan geçmesini beklediğin sahneler dışında güzel killerin var. Fakat şu videonun en başında haritalardan kesimler gösterilip yazıların yazdığı yerleri (artık ne deniyorsa oralara) pek beğenmedim. Haritada gezinme işinde çok ustalaşmadan videolarda kullanmak kötü gözüküyor. Ve ya en azından oralarda video yavaşlatılabilirdi. Çünkü farenin hareket ettiği yerler verilmek istenen imajı bozuyor. Gerçi bu tür sahneler için de gamepad kullanarak daha sağlıklı dönüşler yapılabilir. Ayrıca yazılara efektler uygulansa görsel açıdan daha iyi olabilirdi. Müzik ile video senkronize yapılmalıydı.

Ve benim de çok yaptığım ve es geçtiğim bir hata fragleri kesip birleştirmek ile kalmayıp renklendirmeler uygulamak çok daha profesyonel bir hava katıyor montaja.

Umarım montajı yapan arkadaş yazdıklarımı görür ve bunlara dikkat eder.
noob ümit Sad
M40A5 ile 22600 kill im var la dağılın Smile
(09-21-2013 04:35 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Dürbünü açıp milletin oradan geçmesini beklediğin sahneler dışında güzel killerin var. Fakat şu videonun en başında haritalardan kesimler gösterilip yazıların yazdığı yerleri (artık ne deniyorsa oralara) pek beğenmedim. Haritada gezinme işinde çok ustalaşmadan videolarda kullanmak kötü gözüküyor. Ve ya en azından oralarda video yavaşlatılabilirdi. Çünkü farenin hareket ettiği yerler verilmek istenen imajı bozuyor. Gerçi bu tür sahneler için de gamepad kullanarak daha sağlıklı dönüşler yapılabilir. Ayrıca yazılara efektler uygulansa görsel açıdan daha iyi olabilirdi. Müzik ile video senkronize yapılmalıydı.

Ve benim de çok yaptığım ve es geçtiğim bir hata fragleri kesip birleştirmek ile kalmayıp renklendirmeler uygulamak çok daha profesyonel bir hava katıyor montaja.

Umarım montajı yapan arkadaş yazdıklarımı görür ve bunlara dikkat eder.

Görüşlerin için teşekkürler.Videoyu oynayip çeken arkadaşa ileteceğim.
Referans Adresler