Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock dışı oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar warrock dışı oyun Anlayabilecegim türden Far cry 3 de craft falan bölge ele geçirme fazla beceremedim ama güzel oyun önerilerinizi bekliyorum
Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:
Last of us, Crysis(serisi), Cod(serisi), Payday(arkadaşlarınla online oynayabileceğin güzel bir banka soyma oyunu), Minecraft Big Grin, Splinter Cell(serisi), Metal Gear Solid felan felan aralarında seç oyna GTA V geldi zaten bazı ülkelere onuda oynayabilirsin alabilirsen Wink
(09-16-2013 07:39 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:
Last of us, Crysis(serisi), Cod(serisi), Payday(arkadaşlarınla online oynayabileceğin güzel bir banka soyma oyunu), Minecraft Big Grin, Splinter Cell(serisi), Metal Gear Solid felan felan aralarında seç oyna GTA V geldi zaten bazı ülkelere onuda oynayabilirsin alabilirsen Wink

arkadaşın konsolu olduğunu zannetmiyorum.
(09-17-2013 05:55 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-16-2013 07:39 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:

Ben sadece fikir verdim gerisini o değerlendirsin Ss.gif Ayrıca verdiğim oyunların hepsi pc platformunda vardır Wink
(09-17-2013 04:09 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]
(09-17-2013 05:55 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Ayrıca verdiğim oyunların hepsi pc platformunda vardır Wink

the last of us ps 3 exclusive.
gta V bilgisayara daha çok var.
The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir Smile
(09-18-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir Smile

emülatörleriyle uğraşman gerekiyor dediğin gibi, ki öyle bile tam olarak gameplay falan aynı değil, oyun konsola özel olduğu için.
Crossfire diye bir oyun var WarRock benzeri ama daha oyunda WarRock gibi fareye basılı tutup tarıyarak adam vuramıyorsun mermileri 3er atman gerekiyor ve hack sayısı çok az oyunda lag yok ve gerçekten fazla oyuncu var oyunda zp kredi ile alınan silahlarla normal oyun parasıyla alınan silah arasında sadece 5 mermi farkı ve estetik olarak fark var(susturucu,renkli vs) ve oyun parasıyla aldığın silahlar süresiz ve gayet güzel bir oyun baya zevkli ghost mode mutant mode zombie mode filan baya güzel zevkli bir oyun private serverida var istersen bir indirip deneyebilirsin Smile
(09-18-2013 04:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-18-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir Smile

emülatörleriyle uğraşman gerekiyor dediğin gibi, ki öyle bile tam olarak gameplay falan aynı değil, oyun konsola özel olduğu için.

Ugrastigimiz seye bak Big Grin adam galiba oyun buldu forumu terketti Big Grin
(09-19-2013 04:01 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]
(09-18-2013 04:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Ugrastigimiz seye bak Big Grin adam galiba oyun buldu forumu terketti Big Grin

Ayrıca emülator o kadar sağlıklı bir şey olsa şimdi emülatörlerle GTA V oynardık pcye çıkmasını beklemek yerine
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler