09-16-2013, 04:24 PM
Arkadaşlar warrock dışı oyun Anlayabilecegim türden Far cry 3 de craft falan bölge ele geçirme fazla beceremedim ama güzel oyun önerilerinizi bekliyorum
, Splinter Cell(serisi), Metal Gear Solid felan felan aralarında seç oyna GTA V geldi zaten bazı ülkelere onuda oynayabilirsin alabilirsen 
(09-16-2013 07:39 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:
Last of us, Crysis(serisi), Cod(serisi), Payday(arkadaşlarınla online oynayabileceğin güzel bir banka soyma oyunu), Minecraft, Splinter Cell(serisi), Metal Gear Solid felan felan aralarında seç oyna GTA V geldi zaten bazı ülkelere onuda oynayabilirsin alabilirsen
(09-17-2013 05:55 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-16-2013 07:39 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:
Last of us, Crysis(serisi), Cod(serisi), Payday(arkadaşlarınla online oynayabileceğin güzel bir banka soyma oyunu), Minecraft, Splinter Cell(serisi), Metal Gear Solid felan felan aralarında seç oyna GTA V geldi zaten bazı ülkelere onuda oynayabilirsin alabilirsen
arkadaşın konsolu olduğunu zannetmiyorum.
Ayrıca verdiğim oyunların hepsi pc platformunda vardır 
(09-17-2013 04:09 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ](09-17-2013 05:55 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-16-2013 07:39 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Anlıyacak türden oyun derken neleri anlıyorsun bilemem ama bunları oynamanı öneririm:
arkadaşın konsolu olduğunu zannetmiyorum.
Ayrıca verdiğim oyunların hepsi pc platformunda vardır

(09-18-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir

(09-18-2013 04:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-18-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir
emülatörleriyle uğraşman gerekiyor dediğin gibi, ki öyle bile tam olarak gameplay falan aynı değil, oyun konsola özel olduğu için.
adam galiba oyun buldu forumu terketti 
(09-19-2013 04:01 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ](09-18-2013 04:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-18-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]The Last of Us'un pc emülatörleyiyle oynuyabiliyorsun ki arkadaşımın evinde oynadık GTA V pc için açıklandı ama dediğin gibi biraz gecikebilir
emülatörleriyle uğraşman gerekiyor dediğin gibi, ki öyle bile tam olarak gameplay falan aynı değil, oyun konsola özel olduğu için.
Ugrastigimiz seye bakadam galiba oyun buldu forumu terketti