Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Satilik Elektro Gitar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese hayirli aksamlar..

Yillar once heves edip aldigim toplasan 2-3 kere calinmis ve yillardir kilifindan cikmayan gitarim satiliktir. Bu sene universiteyi CIU(Uluslararasi Kibris Universitesi)ni kazandim ve 1 hafta sonra gidiyorum. Yurt disi malumunuz paraya ihtiyacim olacak gunlerim basliyor ne yazikki. Gitar gayet temizdir linkini acip resimlerine bakarsaniz anlarsiniz zaten. Oyle pek modelini suyunu busunu anlamam ama Esp Ltd F-10 model gitardir. Almak isteyen yada ihtiyaci olan emin olun keyfi degil ihtiyacimdan dolayi satiyorum. Kendiniz ilgilenmiyosaniz bile tanidiklariniza yonlendirirseniz cok sevinim. Satilik ilani assagidaki linktedir resimlerini gorebilirsiniz

Saygilarimla,,

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris...3417/detay

Telefon : 0507 035 06 60
Facebook : https://www.facebook.com/bugra.koclu.9
Twitter : https://twitter.com/YBKoclu
E-Posta : bugrakoclu@hotmail.com , bugrakoclu@gmail.com
Message Me : JC 345 VHG
O.M atabilirsiniz...
Hocam alayım diyorum ama evde bi akustik gitar öyle yatıyor Smile Bi kaç kere heves edip çalayım dedim kendimden tiksindim. Neyse alacak birinin çıkması dileklerimle...
(09-15-2013 09:06 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hocam alayım diyorum ama evde bi akustik gitar öyle yatıyor Smile Bi kaç kere heves edip çalayım dedim kendimden tiksindim. Neyse alacak birinin çıkması dileklerimle...

yani alirsaniz fiyatinda birdaha dusunucegim hani pisman olmazsiniz oyle soyliyim gosterdim bi kac yere temiz oldugunu herkes soyledi bana. Eger ilgilenen bakabilecek olan tanidiklariniz varsa yonlendirirseniz sevinirim saygilarimla,,
hayırlı olsun üniversite başarılar dilerim sana
(09-15-2013 09:20 PM)efemer44 Yazılan: [ -> ]hayırlı olsun üniversite başarılar dilerim sana

tesekkur ederim kucuklerimede dilerim Smile gitarla ilgilenirseniz bana ulasirsin Smile
(09-15-2013 09:06 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hocam alayım diyorum ama evde bi akustik gitar öyle yatıyor Smile Bi kaç kere heves edip çalayım dedim kendimden tiksindim. Neyse alacak birinin çıkması dileklerimle...

hocam hep öyle oluyor bende de ilk saz dedim saz aldım 1-2 kere çalmaya çalıştım kendimden tiksindim Smile Gitar desen aynen almak istiyorum ama alacak olsam odanın köşesinde duracak boşa para da vermek istemiyorum açıkcası Smile
Ben gitarla ilgim olsa ilgilenirdim ama çalmayı en ufak bilmiyorum.Akustik bilmiyorumki elektro çalayım Smile Bu arada başarılar üniversitede.Bende yarın liseye başlıyorum Big Grin
(09-15-2013 09:46 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Ben gitarla ilgim olsa ilgilenirdim ama çalmayı en ufak bilmiyorum.Akustik bilmiyorumki elektro çalayım Smile Bu arada başarılar üniversitede.Bende yarın liseye başlıyorum Big Grin

tek tavsiyem universiteye hazirlik surecinde sakin bir kiza bulasma sakin aman ha sakin Smile
bende bi kere heves edip aldım klasik gitar sonra çalmadım kayboldu gitti gitar Big Grin
keşke ALLAH bizede sınıf gecmeyi nasip etseydi bizde gidebileydik üniversiteye ama olmadı şimdi garsonum Big Grin
(09-15-2013 09:58 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]bende bi kere heves edip aldım klasik gitar sonra çalmadım kayboldu gitti gitar Big Grin
keşke ALLAH bizede sınıf gecmeyi nasip etseydi bizde gidebileydik üniversiteye ama olmadı şimdi garsonum Big Grin

kardesim unutma Ibrahim Tatlises de insaat iscisiydi yani bildigin amele Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler