Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İhtiyacıma uygun Tablet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar tablet alıcam ama ne alıcağıma karar veremiyorum Big Grin
Genel olarak oyun oynıcam,film izlicem ve internetten foruma bide gladiatus oyunuma giricem.
Oyun oynıcam derken tablete yükleyip oynıcam.

Örn:Subway Surf,Temple Run 1-2 v.b

Sizce ihtiyacıma uygun olan tablet hangisidir 2 secenek arasında kararsız kaldım.

Samsung Galaxy Tab3 8.0 inch
Apple İPad Mini 7.9 inch

Bunlardan hangisini almalıyım sizce hangisi ihtiyacımı karşılar birde İPad minilerde + 4G var o nedir internette biraz aradım taradı yazılanlara göre Sim Kart takılıp telefon niyetinede kullanılabiliyormuş deilmi ??
Birde türkiyede 4G altyapısı yok diyolar ben sım kart takıp kullanamazmıyım ??

Son bir soru sım kart takılıyorsa eger takıp telefon görüşmesi yapılıyormu yani İPad minide telefon görüşmesi,sms felan ?
Paran varsa Apple dan şaşma derim ama özelliklerini tam kullanmayacaksın heralde. Samsun'da işini görür Wink
oyun oynıcam internette gezicem film dizi izlicem lost gibi foruma gladiatus a giricem uygulama indiricem felan
ipad mini sakın alma.

http://www.youtube.com/watch?v=zaQM-73WEtc

Çok dandik birşey.İpad 2 nin teknolojisi.Polypad bile miniden iyidir.Oyun için ve film için ise samsung al.
sende varmı İPad mini ?
yoksa yokda video ya göremi dedin sakın alma diye ?
Ben iPhone ve iPad kullanıyorum.Videoya göre söyledim ama bu adama %101 güvenebilirsin.
videoda gecenleri pek fazla dikkate lmadım ama hakkatten komikti Big Grin
İpad mini eskidi artık. Retinası yok, işlemcisi eski. Samsung'u bilmem ama ipad minide alınmaz Smile alabileceksen ipad 4 al ki seni rahat rahat3 yıl götürür.

4G'ye gelirsek. Evet sim kart takılıyor ama telefon niyetine kullanamazsın. Sim'in tek faydası yolda, otobüste yani wifi olmayan yerlerdede internete girebilirsin. Gerekli mi? Tartışılır.
samsungdan şaşma derdim
ipad mininin görünüşüde hoşuma gittiydi ondan onu sectim ipad 4 ü pek sevmedim ya samsung galaxy tab3 alıcam yada ipad mini
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler