09-15-2013, 06:05 PM
Arkadaşlar tablet alıcam ama ne alıcağıma karar veremiyorum 
Genel olarak oyun oynıcam,film izlicem ve internetten foruma bide gladiatus oyunuma giricem.
Oyun oynıcam derken tablete yükleyip oynıcam.
Örn:Subway Surf,Temple Run 1-2 v.b
Sizce ihtiyacıma uygun olan tablet hangisidir 2 secenek arasında kararsız kaldım.
Samsung Galaxy Tab3 8.0 inch
Apple İPad Mini 7.9 inch
Bunlardan hangisini almalıyım sizce hangisi ihtiyacımı karşılar birde İPad minilerde + 4G var o nedir internette biraz aradım taradı yazılanlara göre Sim Kart takılıp telefon niyetinede kullanılabiliyormuş deilmi ??
Birde türkiyede 4G altyapısı yok diyolar ben sım kart takıp kullanamazmıyım ??
Son bir soru sım kart takılıyorsa eger takıp telefon görüşmesi yapılıyormu yani İPad minide telefon görüşmesi,sms felan ?

Genel olarak oyun oynıcam,film izlicem ve internetten foruma bide gladiatus oyunuma giricem.
Oyun oynıcam derken tablete yükleyip oynıcam.
Örn:Subway Surf,Temple Run 1-2 v.b
Sizce ihtiyacıma uygun olan tablet hangisidir 2 secenek arasında kararsız kaldım.
Samsung Galaxy Tab3 8.0 inch
Apple İPad Mini 7.9 inch
Bunlardan hangisini almalıyım sizce hangisi ihtiyacımı karşılar birde İPad minilerde + 4G var o nedir internette biraz aradım taradı yazılanlara göre Sim Kart takılıp telefon niyetinede kullanılabiliyormuş deilmi ??
Birde türkiyede 4G altyapısı yok diyolar ben sım kart takıp kullanamazmıyım ??
Son bir soru sım kart takılıyorsa eger takıp telefon görüşmesi yapılıyormu yani İPad minide telefon görüşmesi,sms felan ?

alabileceksen ipad 4 al ki seni rahat rahat3 yıl götürür.