Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock - TeamSpeak IP değiştirdim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
TeamSpeak için ip değiştirdim ve yabancı ülkeden girdim. Program kapatmadan oyuna girdim east server yoktu ve sadece World seçeneği vardı.World de yaklasık 1 dakıkadan az süre kaldım. Odaya girmedim fakat ban sebebi midir. Proxy kullanmadım teamspeak için program vardı.Bu illegal midir ve ban yer miyim o kadar emeğimiz 1 programla gider mi?
Bilen yok mu hs takılır mı program adı hotspot shield
Hotspot bir proxydir. Proxy ban sebebidir. Oyun oynamak gerekmez. Can abi zamanında sırf alman serverına girdiği için ban yemişti doğru hatırlıyorsam.
(09-14-2013 04:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Hotspot bir proxydir. Proxy ban sebebidir. Oyun oynamak gerekmez. Can abi zamanında sırf alman serverına girdiği için ban yemişti doğru hatırlıyorsam.

Ben Alman ya da west serverına girmedim.West gözükmedi.East'da gözükmedi . World e girdim lobbyde bir kaç saniye durdum sonra oyunu kapattım.
(09-14-2013 04:32 PM)ElonMatana Yazılan: [ -> ]
(09-14-2013 04:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Hotspot bir proxydir. Proxy ban sebebidir. Oyun oynamak gerekmez. Can abi zamanında sırf alman serverına girdiği için ban yemişti doğru hatırlıyorsam.

Ben Alman ya da west serverına girmedim.West gözükmedi.East'da gözükmedi . World e girdim lobbyde bir kaç saniye durdum sonra oyunu kapattım.

Bana sorarsan yine de proxy programıyla oyuna girmiş durumdasın. O yüzden ban sebebidir, ama o birkaç saniyede seni biri yakalamadıysa bir şey olur mu bilmiyorum. Kayda geçmiyorsa. Can abi buralarda olsaydı daha detaylı bilgi verirdi.
(09-14-2013 04:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-14-2013 04:32 PM)ElonMatana Yazılan: [ -> ]

Bana sorarsan yine de proxy programıyla oyuna girmiş durumdasın. O yüzden ban sebebidir, ama o birkaç saniyede seni biri yakalamadıysa bir şey olur mu bilmiyorum. Kayda geçmiyorsa. Can abi buralarda olsaydı daha detaylı bilgi verirdi.
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.TS de ban yemiştim maça girecektim east'ta east olmadı dedim east yok ip değiştiğin icin dediler ve hemen cıktım anlık olay.hemen programı falan sıldım zaten bılgım olsaydı yuklemezdım.İnşallah çarıma bir şey olmaz. Can abi bunu okursa bana ulasırsa sevinirim.
fazla hayıflanma bişey olmaz inşallah
hs seni oyundan atmadıysa hack tesbitedildi demediyse banlanman imkansız ben 1 lvl denedim proxy programını oyuna girdim 3 dk sonra hack tesbit edildi dedi oyundan attı çarşamba günü oyunu giriş yaptım 1 lvl hesabımla hesabınız kapatıldı yazıyordu senin korkmana gerek yok hs algılamadan cıktıysan sorun yok rahat ol iyi günler
Referans Adresler