Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Müdahiliz Hakim Bey!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-13-2013 03:49 PM)ElazigliTR Yazılan: [ -> ]
(09-12-2013 10:18 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım ve gezide çarşıyla birlikte direndik harika bir grup tek sorunları manyak gibi kendi içlerindede sürekli kavga çıkarmaları Big Grin

Pardon ne için direndiğinizi öğrenebilir miyim ağaçlar için mi? Polise taş atma hobiniz olduğu için mi? Siyasi emeller için mi?

Irakta halka zulüm yapan , kadınlara kızlara tecavüz eden Amerikan askerlerine " Kahraman Amerikan Askerlerine dua ettim " diyen bi başbakana direnmiş olabilirler.
(09-13-2013 07:27 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-12-2013 10:18 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Galatasaraylıyım ve gezide çarşıyla birlikte direndik harika bir grup tek sorunları manyak gibi kendi içlerindede sürekli kavga çıkarmaları Big Grin

Pardon ne için direndiğinizi öğrenebilir miyim ağaçlar için mi? Polise taş atma hobiniz olduğu için mi? Siyasi emeller için mi?

Siz* onu hâlâ mı ağaç olayı sanıyorsunuz? vah vah.

*Buradaki "siz", "sen ve senin" gibiler anlamına gelmekte, çoğul yani. Yoksa saygıdan falan değil, "sayın öcalan" demeye pek benzemiyor diğer bir deyişle.

İlk başlarda ağaç olayıydı ondan sonra iş uzadı da uzadı başka yerlere çekildi. Gezi parkında eylem yapan insanlar bir tek gezi parkında değil de başka yerlerde de yapsalar eylemini tek bir yerde değil orada esnaf olan vatandaşta eziliyor nihayetinde kepenk kapatmak zorunda kalıyor.
(09-13-2013 06:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-13-2013 05:25 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-13-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]

beyfendi Kendilerini che nin askerleri sandıkları içindir belkide Big Grin

Kendilerini imamın ordusu sanan polise ve amerika-israile tapan boşbakana karşı direnmiş olabilirler belki.

veya böyle olayların olacağını düşünüp o yüzden direndiler.

BKZ: http://gundem.milliyet.com.tr/-andimiz-k...efault.htm

Gezi parkına ne gittim ne destekledim (Ne parti tutarım ne de desteklerim) gezi parkında eylem yapan kişilere saygım var eylemlerini yapsınlar fakat senin dediğin yorum biraz kafa karıştırıcı onu söyleyebilirim ' Kendilerini imamın ordusu sanan polise ' demişsin başka parti olsaydı şuan iktidar da bu sefer başkasının ordusu olmayacak mıydı ? ' Amerika - İsraile tapan başbakana karşı direnmiş olabilirler belki.' demişsin o lafına katılıyorum..

Ordaki vurgu önemli biraz alaycı bir vurguyla okursan anlarsın Smile ayrıca doğuda hergün pkk ve yandaşları eylem yapıyor biji apo biji kürdistan diye sloganlar atıyorlar apoya özgürlük diye slogan atıp aponun ve pkknın paçavralarını taşıyorlar. Orda 1 tane biber gazı atılmıyorsa bu işte bir iş vardır ve polisle dalga geçmek her TÜRK'ün görevidir.
(09-13-2013 08:06 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-13-2013 06:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-13-2013 05:25 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-13-2013 04:23 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]

beyfendi Kendilerini che nin askerleri sandıkları içindir belkide Big Grin

Kendilerini imamın ordusu sanan polise ve amerika-israile tapan boşbakana karşı direnmiş olabilirler belki.

veya böyle olayların olacağını düşünüp o yüzden direndiler.

BKZ: http://gundem.milliyet.com.tr/-andimiz-k...efault.htm

Gezi parkına ne gittim ne destekledim (Ne parti tutarım ne de desteklerim) gezi parkında eylem yapan kişilere saygım var eylemlerini yapsınlar fakat senin dediğin yorum biraz kafa karıştırıcı onu söyleyebilirim ' Kendilerini imamın ordusu sanan polise ' demişsin başka parti olsaydı şuan iktidar da bu sefer başkasının ordusu olmayacak mıydı ? ' Amerika - İsraile tapan başbakana karşı direnmiş olabilirler belki.' demişsin o lafına katılıyorum..

Ordaki vurgu önemli biraz alaycı bir vurguyla okursan anlarsın Smile ayrıca doğuda hergün pkk ve yandaşları eylem yapıyor biji apo biji kürdistan diye sloganlar atıyorlar apoya özgürlük diye slogan atıp aponun ve pkknın paçavralarını taşıyorlar. Orda 1 tane biber gazı atılmıyorsa bu işte bir iş vardır ve polisle dalga geçmek her TÜRK'ün görevidir.

Bu polislere biz yanlış yapıyoruz heralde Pkk eylemindeki bırçiler bunlara molotof atıyor adamlar 1tane biber gazı atıyor dahada birşey yapmıyor bizde taş atanı var atmayanı var jobla dayak yemediğimiz mi kaldı suratımıza biber gazı atılmadığımı kaldı kafedeyken bardayken içeri plastik mermi boşaltılmadığımı kaldı molotof atsaydık bu kadar saldırmazlardı belkide
Aloooo kime diyorum ben? Şu konuyu bile siyasete çekiyorsunuz helal olsun! Bir daha görürsem banı çakarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler