Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trafik Kazalarına Karşı Uyanık Ol!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Her insanın hayatı kıymetlidir.Trafikte daha fazla uyanık olmak, yaşam ve ölüm arasındaki keskin çizgiyi belirleyecektir.

Trafikte bir anlık dalgınlığınız, hayatınızı yitirmenize ve başka hayatların solmasına sebep olacaktır.

Kural tanımaz sorumsuz arkadaşlarınızın araçlarına binmeyin, alkollü hız tutkunu arkadaşlarınızla motor yarışı yapmayın ve ölüme yelken açmayın.Bilinçli ve uyanık olun.

Yaya veya sürücü olarak, siz dikkatli olsanız da, birilerinin dikkatsiz olabileceğini de hesaba katın ve trafikte "Ölüm ve Yaşam" dengesini siz korumaya çalışın.

Her gün, Ailesine ve sevdiklerine ulaşmak ümidiyle yola çıkan bazı insanlar, evine ve sevdiklerine ulaşamadan hayatını yollarda kaybediyor.Bu gerçeğin farkında olun ve bu duruma düşmemek için uyanık olun!

İlk video, kırmızı ışık ihlali yapan bir TIR'ın yaşatmış olduğu katliamı göstermektedir.Bu kaza neticesinde saniyeler içerisinde 22 insan hayatını kaybetti.Trafikte uyanık olmanın gerekliliğini gösteren ibretlik bir video..

Bu motosiklet kazalarınında çoğu otomobil sürücülerinden kaynaklanıyor.Bilerek sıkıştırıyolar çoğu zaman.Bir kaza olduğu zamanda motosiklet sürücüleri suçlu oluyor.
Konu açacaktım baktım açmışsın.Geçen hafta cuma günü.Silivri'den topkapıya giderken 5 (BEŞ!) kaza gördüm.30 dakikalık mesafede 5 kaza ! Gözünüzü seveyim dikkatli olun.
Dikkatliyizde Karssıdan veya arkadan gelen dallamalar yüzünden kaç kişi ölüyor
Referans Adresler