Bende Grundıg 1597 B2 İ7 alıcam acaba warrock u kasarmı bakarsanız şüphem fazla yok açıkcası ama ne olur ne olmaz siz genede bakın.
Ram : 8GB DDR3
Ekran kartı : 1GB Gt630m
HDD : 500GB
İşlemci : İntel Core İ7
(09-11-2013 05:04 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]Bende Grundıg 1597 B2 İ7 alıcam acaba warrock u kasarmı bakarsanız şüphem fazla yok açıkcası ama ne olur ne olmaz siz genede bakın.
bu eğer kasarsa git grundige molotof at

Kasmaz diye birşey yok ben oynarken o zamanın en iyi sistem gereksinimleri isteyen oyunları rahatlıkla oynayabiliyordum ama warrock arada sırada kasıyordu. Yani eğer sistem aynıysa kasabilir hemde en iyi bilgisayarda bile kasabilir warrock bu öyle diğer oyunlara benzemez

(09-11-2013 05:55 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Kasmaz diye birşey yok ben oynarken o zamanın en iyi sistem gereksinimleri isteyen oyunları rahatlıkla oynayabiliyordum ama warrock arada sırada kasıyordu. Yani eğer sistem aynıysa kasabilir hemde en iyi bilgisayarda bile kasabilir warrock bu öyle diğer oyunlara benzemez 
degisebilir yani kuskularim var hala ama olsun bakicaz caresine

Ekran kartında bakacağın özellik Örneğin AMD Radeon hd 7670 m serisini alıyorsun burada onlar basamağındaki rakam 6 dan büyükse oyun için iyi demektir 9 olursa en iyilerinden birisini almışsın demektir.
Sony'nin malına güven olur fakat 13.3 ekranı alınır mı hiç ? Millete 15.6 standart ekran küçük geliyor 17.3 almaya çalışıyor sen nasıl yapacaksın bilemiyorum fakat senin kararın. İntel'in ekran kartı var sanırsam laptop'ta İntel Graphics 4000 modeli İntel ekran kartlarına güvenemiyorum laptop'ta en güvendiğim ekran kartı Nvidia'nın ekran kartlarıdır.
(09-11-2013 05:04 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]Bende Grundıg 1597 B2 İ7 alıcam acaba warrock u kasarmı bakarsanız şüphem fazla yok açıkcası ama ne olur ne olmaz siz genede bakın.
Grundig'in malı nasıldır kaliteli midir pek bilgim yok açıkçası fakat sistem özellikleri iyi ekran kartında iyi kötü diyen olursa aldırma. 1 Gb Gt610m'e laf ettiler Asus'un laptobuna çok satmıştı fiyatı'da çok düşmüştü zamanında şimdi stokta var mı bilmiyorum fakat pcdepo.com u öneririm ucuzdur.
(09-13-2013 03:33 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Sony'nin malına güven olur fakat 13.3 ekranı alınır mı hiç ? Millete 15.6 standart ekran küçük geliyor 17.3 almaya çalışıyor sen nasıl yapacaksın bilemiyorum fakat senin kararın. İntel'in ekran kartı var sanırsam laptop'ta İntel Graphics 4000 modeli İntel ekran kartlarına güvenemiyorum laptop'ta en güvendiğim ekran kartı Nvidia'nın ekran kartlarıdır.
Grundig'in malı nasıldır kaliteli midir pek bilgim yok açıkçası fakat sistem özellikleri iyi ekran kartında iyi kötü diyen olursa aldırma. 1 Gb Gt610m'e laf ettiler Asus'un laptobuna çok satmıştı fiyatı'da çok düşmüştü zamanında şimdi stokta var mı bilmiyorum fakat pcdepo.com u öneririm ucuzdur.
Ekran boyutuna aliskinim bana sikinti cikarmazsa iyidir

grundigmi alsam işede girdim asgari ücretle

sigortamda var yemek ve yol param yok
acaba nasıl bi bilgisayar alsam hala msı ge60 0nd düşünüyom
gtc660m ekran karti gddr5
8 gb ram ddr5
750 gb hdd
core i 5 işlemci
ama vatan da satılmıyor diğer siteleri bilemiyorum güvnebilirmiyim ?
sanalmarketim.com da satılıyor.
eger güvenme derseniz diğer leptoplardan bakıcam parayı biriktireyim de bi