(09-10-2013 08:33 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (09-10-2013 08:04 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ] (09-10-2013 07:58 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Juventus'u çok hafife alıyorsunuz ama adamlar italya ligine kök söktürüyor. Sanki küme düştükten sonra sihirli bir değnek dokunmuş gibi. İnşallah galatasaray çıkar ama juventusun çıkma ihtimali daha fazla bence
Kardeşim tabikide Juventus çok tehlikeli bir takım ama Galatasaray bence Juventusla mücadele edebilir
ya illaki öyle ama mesela kopenhagda çıkabilir gruptan çok karışık bir grup ama bu grupta juventus sonuncu bile olabilir ne bileyim real madrid üçüncü bile olabilir ne bileyim kopenhag herkesi şaşırtır ikinci olabilir galatasaray birincide olabilir. Ama bence bu grupta kötü sonuç çıkarsa takım eleştirilmemeli çok zor bir grup şimdiden en kötü 2. bitiririz falan diyorlar ama ikinci bitiremezlerse büyük mutsuzluk olur camiada biz fenerbahçeliler bunu çok yaşadık o 0 puanlı bitirdiğimizde ölüm grubundanda fena bir gruptu. grubun kopenhagıydık o zamanlar hey yavrum hey 
Türk futbolu ilerledi kardeşim o yabancı sınırlaması kaldırılsa fenerbahçe galatasaray her sene çeyrek final yarı final oynar avrupada şuan sadece avrupa için yıldız oyuncu almak istemiyorlar çünkü maliyetleri fazla yabancı sınırlaması olmasa büyük oynayıp büyük kazanırlarda tff sıkıntı
o konuda katılıyorum ama sırf avrupa için sınırsız yapılmamalı 6+2+sınırsız olabilir ama ilk 11 de türkte oynamalı bana göre
(09-10-2013 09:30 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]o konuda katılıyorum ama sırf avrupa için sınırsız yapılmamalı 6+2+sınırsız olabilir ama ilk 11 de türkte oynamalı bana göre
Yabancı oyuncu sınırlaması olmasa bile banko 2-3 tane Türk oyuncu oynar Galatasarayda Semih Kaya Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi Fenerbahçede Gökhan Gönül Volkan Demirel gibi emin ol Türk oyuncu oynatırlar
Juventus bu sene tevez ve Llorenteyle hücum hatlarında bayağı güçlendiler.Defansları zaten söylemeye gerek yok.Galatasarayın işi zor.Fenerli olarak grupları geçmesini isterim.
Ya Galatasarayın Ligi Güçlü En İyi 2. Grup Bu Grubu Geçerse Şampiyon Olur Hepiniz Haklısınız Galatasarayın Bu Sene Hedefi Avrupa Real Madrid Ve Juventus Dünyanın En Güçlü Takımları Kopenhahvn'ı Hafife Alıyoruz Kopenhavh'da Güçlü Bir Takım G Grubunu Beklerken Ne Çıktı
O Değilde Selçuk Sakatlandı Büyük İhtimal Selçuk Real Madrid Maçında Yok
uefa avrupa liginde yarı finalde shaktara elenicez

Galatasaray Real Madrid 2-1 ( rüyamda gördüm galatasaray ilk yarı 2-0 yapıyordu iknci golde kornerde karambolden geliyor )
Juventus - Galatasaray 2-0
Galatasaray 2-0 Kopenhag
Kopenhag 0 - 1 Galatasaray
Galatasaray - Juventus 1-1
(09-12-2013 07:36 AM)Akif E. Yazılan: [ -> ]Galatasaray Real Madrid 2-1 ( rüyamda gördüm galatasaray ilk yarı 2-0 yapıyordu iknci golde kornerde karambolden geliyor )
Juventus - Galatasaray 2-0
Galatasaray 2-0 Kopenhag
Kopenhag 0 - 1 Galatasaray
Galatasaray - Juventus 1-1
bernabeuda var bide maç ama orda real bırakmaz arenada kazanabilir galatasaray ama onların sahada zor