Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 4 İlahi Serisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Senin bi insanın ölümü birşey ifade etmeyebilir ama benim için ediyor.
Bi İnsan Ölümünün Benim İçin Bişey Farkettiği için Paylaştım ya bunu
Senin birşey ifade ediyorsa nasıl izleyebiliyorsun böyle videoları.
Katliamı Bir Müslümanın Katliamı Bu videoyu izlediğimde Ağladım Tabi sizin içi her ağlamak birisi dayak yediğindedir İşte Benimkisi O adam İçin O adam Benim bişeyim olmuyor ama din kardeşim
(09-10-2013 02:44 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]
(09-10-2013 02:42 PM)ogzkhan Yazılan: [ -> ]neden gereksiz ayrıntıya takılıyonuz mübarekler

Al Can Doğan Cevabını Rahat 2 kişiden aldınmı

Cevabı aldığım doğru da mantıken cevap vermek istemiyorum neden dersen ilk başta

adama bakarım adam mı diye sonra lafa bakarım laf mı diye.
(09-10-2013 04:13 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Katliamı Bir Müslümanın Katliamı Bu videoyu izlediğimde Ağladım Tabi sizin içi her ağlamak birisi dayak yediğindedir İşte Benimkisi O adam İçin O adam Benim bişeyim olmuyor ama din kardeşim

Işte bende diyorum ki bu videolara üzülüyoruz psikolojimizi etkiliyor.Onun için bi daha böyle videolar paylaşmazsanız daha iyi olur.
İyi laftı Kimden buldun Leyla İle .mecnun Smile
çok mu düşündün
(09-10-2013 04:18 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]
(09-10-2013 04:13 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Katliamı Bir Müslümanın Katliamı Bu videoyu izlediğimde Ağladım Tabi sizin içi her ağlamak birisi dayak yediğindedir İşte Benimkisi O adam İçin O adam Benim bişeyim olmuyor ama din kardeşim

Işte bende diyorum ki bu videolara üzülüyoruz psikolojimizi etkiliyor.Onun için bi daha böyle videolar paylaşmazsanız daha iyi olur.

Çok haklısın
Konu Kilit !
Allah aşkına bu ne böyle.

o adam müslüman olmasa üzülmeyecek misin de din kardeşi olduğunuzu belirtiyosun
(09-10-2013 06:07 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

o adam müslüman olmasa üzülmeyecek misin de din kardeşi olduğunuzu belirtiyosun

Tam onu yaziyodum insanlik din kardesliginden ibaret degildir
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler